terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Sleeuwijk 2

seizoen 2022-2023
schema 2e uitslag
24 sept 2022 Drechtstreek 2 Sleeuwijk 2 3 - 2
1 okt 2022 Sleeuwijk 2 De Alblas 2 1 - 3
8 okt 2022 Nw. Lekkerland 2 Sleeuwijk 2
15 okt 2022 Sleeuwijk 2 GJS 2
22 okt 2022 Sleeuwijk 2 inhaal
29 okt 2022 Alblasserdam 2 Sleeuwijk 2
5 nov 2022 Sleeuwijk 2 ASWH 2
12 nov 2022 GRC '14 2 Sleeuwijk 2
19 nov 2022 Sleeuwijk 2 Tricht 2
26 nov 2022 Rijsoord 2 Sleeuwijk 2
3 dec 2022 Sleeuwijk 2 Roda Boys/Bom 2
10 dec 2022 Heerjansdam 2 Sleeuwijk 2
17 dec 2022 Sleeuwijk 2 inhaal
7 jan 2023 Sleeuwijk 2 winterstop
14 jan 2023 Sleeuwijk 2 inhaal
21 jan 2023 Sleeuwijk 2
28 jan 2023 Sleeuwijk 2
4 febr 2023 Sleeuwijk 2
11 febr 2023 Sleeuwijk 2
18 febr 2023 Sleeuwijk 2 vrij
25 febr 2023 Sleeuwijk 2 inhaal
4 maart 2023 Sleeuwijk 2
11 maart 2023 Sleeuwijk 2
18 maart 2023 Sleeuwijk 2
25 maart 2023 Sleeuwijk 2
1 april 2023 Sleeuwijk 2
8 april 2023 Sleeuwijk 2 inhaal
15 april 2023 Sleeuwijk 2
22 april 2023 Sleeuwijk 2
29 april 2023 Sleeuwijk 2
6 mei 2023 Sleeuwijk 2 inhaal
13 mei 2023 Sleeuwijk 2
20 mei 2023 Sleeuwijk 2
27 mei 2023 Sleeuwijk 2

Wedstrijdverslagen

30-08-2022
Seizoen is voor Sleeuwijk 2 begonnen

Na lang nagenoten te hebben van het behaalde kampioenschap is de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook voor het tweede begin augustus gestart. Gestart vanuit een complete selectie 1 en 2 moet de komende weken de contouren voor Sleeuwijk 1 en 2 duidelijk worden.

Voor een deel van de spelers stond op dinsdagavond 29 augustus de eerste oefenwedstrijd thuis tegen Altena gepland. Jarenlang wordt regelmatig tegen elkaar gespeeld veelal vriendschappelijk omdat de laatste seizoenen de teams elkaar niet getroffen hebben in competitie verband.

Vandaag maken Ties, Mathieu (beiden over vanuit O19) en Stef hun debuut als seniorenspeler bij Sleeuwijk 2 en ook kunnen we ook Corné weer verwelkomen nadat hij maandenlang de mooiste plekjes in Zuid Amerika heeft opgezocht. Terugkerend na lang blessureleed zijn Chris en Ricardo waarvoor gehoopt wordt dat zij  voor altijd gevrijwaard blijven van een langdurige blessure.

Altena is een team dat aan een groot aantal mutaties onderhevig is maar desalniettemin een prima tegenstander om tegen te sparren. Beide teams starten onwennig aan de wedstrijd wat gezien de minimale wedstrijdminuten die men, zeker aan Sleeuwijks zijde, in de benen heeft begrijpelijk is. De eerste helft is daarom van beide kant niet al te best en het aantal echte kansen is op 1 hand te tellen. Richard was in de 13e minuut dichtbij een goal maar zijn lob ging zowel over de keeper als ruim over het doel. Nieuwkomer Stef leek in de 19e  minuut de openingstreffer te scoren maar de keeper van Altena slaagde erin dit te voorkomen. Even leek, onze kampioenskopper tegen Woudrichem, Tijmen te scoren maar in de 32e minuut schampte hij de bal uit een genomen corner waardoor de ruststand op 0-0 bepaald werd.

Na de rust een groot aantal wissels aan Sleeuwijks zijde. Dennis, Corné, Arjan en Ricardo betreden het hoofdveld na een korte periode waarin we het even zonder wedstrijdverlichting moesten doen.
Gaandeweg de tweede helft wordt het spel van Sleeuwijk iets aangenamer om te zien en ook conditioneel oogt het wat frisser dan de tegenstander. In een tijdsbestek van 15 minuten vallen dan uiteindelijk ook drie doelpunten voor Sleeuwijk. In de 64e minuut is het Ricardo die een goed lopende aanval via de rechterflank bekroont met de openingstreffer en 11 minuten later is het Richard die na goed kaatswerk van Stef het doelpunt van de avond de scoort. Stef is in de 79e minuut alert in de zestien van de tegenstander en scoort hiermee zijn eerste goal voor Sleeuwijk en bepaald uiteindelijk de eindstand op 3-0.

Chris maakt in de tweede helft ook zijn rentree en zijn inzet en ijver mag opvallend positief genoemd worden.

Conclusie;
De kop is er af, we zijn begonnen. Een eerste helft niet al te best en onwennig, een tweede helft daarentegen die wat beter oogde. Al met al nog veel werk te verzetten om klaar te zijn voor het debuut in de 1e klasse. Maar met een 3-0 overwinning is hopelijk de basis gelegd om zaterdag naar Sprang Capelle af te reizen om de eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen te spelen om daarmee een positief vervolg te geven aan de oefencampagne.

24-09-2022
Tweede maakt kennis met de 1e klasse

Na het positief doorlopen van de bekercompetitie vindt vandaag het debuut in de 1e klasse plaats. Tegenstander is Drechtstreek en om 11.45 uur wordt afgetrapt op het hoofdveld van de genoemde opponent. Na 5 minuten is het al raak als Danny na goed doorzetten van Stef alleen op de keeper af mag gaan en zijn schuiver doel treft. Enige minuten later is het wederom raak als nu Stef de trekker in de zestien overhaalt waar nu Danny aan de basis van de aanval staat. Na 13 minuten staat dus een 0-2 op het scorebord! Wat een weelde.

Wakker geschud neemt de thuisclub het initiatief in handen en het eerste grote gevaar vindt plaats in de 16e minuut als Patrick handelend moet optreden en een kopbal uit een corner over de lat tikt. Sleeuwijk loert op de mogelijkheden en in de 26e minuut een aanval over rechts maar uit de voorzet van Naut is er geen Sleeuwijk speler die de bal binnen kan lopen. Hierna breekt de fase aan wat de
wedstrijd volledig doet kantelen. In de 35e minuut wordt statisch verdedigen bij de 2e paal afgestraft en uit een simpele pass die breed gelegd wordt kan de 1-2 gescoord worden. Twee minuten later wordt onnodig balverlies geldeden en met een aantal bal contacten waar menig verdediger van Sleeuwijk te laat komt om druk te zetten wordt alle ruimte geboden om de 2-2 te scoren. Binnen 2 minuten mag Patrick voor de derde maal de gang naar het net maken. Een harde inzet van afstand (zonder weerstand) kan net niet goed genoeg verwerkt worden door genoemde Patrick en tergend langzaam rolt de bal over de doellijn en kijkt Sleeuwijk tegen een 3-2 achterstand aan wat tevens de ruststand is.

Na de rust een sterk openend Drechtstreek wat naarstig op zoek gaat naar een ruimere voorsprong.
Ternauwernood weet Sleeuwijk dit te voorkomen en heeft men het geluk dat het vizier van de thuisclub niet altijd op scherp staat. Sporadisch is het balbezit aan Sleeuwijks zijde van lange duur wat met zich meebrengt dat de omschakeling van balkbezit naar balbezit tegenstander een conditioneel offer vraagt.

In de 57e minuut een van de eerste echte aanvall van  Sleeuwijk in de tweede helft als Stef vanaf links doorzet maar helaas weet de thuisclub echt gevaar te voorkomen. Sterker nog in de tegenaanval weet Drechtsreek te scoren maar wegens buitenspel wordt de treffer niet goedgekeurd.
Meer en meer worden de ruimtes groter en lijkt Sleeuwijk meer het heft in handen te krijgen. Met name via Danny en de ingevallen Josbert wordt de aanval gezocht en op een aantal momenten wordt door het maken van een slimme overtreding de aanval in de kiem gesmoord. In deze fase is het de thuisclub die slordig met de ruimtes in aanvallend opzicht omgaat en blijft de stand 3-2.

De laatste minuten een fel aanzettend Sleeuwijk. De dadendrang levert een aantal corners en vrije ballen op en even lijkt Corne de gelijkmaker te scoren maar nipt weet de thuisclub dit te voorkomen.
In deze fase wordt nog om een penalty geclaimd maar deze wordt weggewuifd door de scheidsrechter. Na een aantal minuten reservetijd klinkt het eindsignaal en keert Sleeuwijk met een 3-2 nederlaag huiswaarts. Een punt had mooi geweest maar op een overwinning mag deze middag alleen de thuisclub aanspraak maken.

Volgende week de eerste thuiswedstrijd, een mooie mogelijkheid om vanuit de leermomenten deze middag een goed resultaat neer te zetten.

17-09-2022
Tweede door naar de volgende bekerronde

Vandaag de laatste bekerwedstrijd tegen Sparta 30. Na twee overwinningen volstaat een puntendeling maar zoals eerder geschreven wordt en zal vol voor de overwinning gegaan worden. Om half 1 wordt op veld twee afgetrapt en spelen op dit veld was best lang geleden.  Richard kampt met een knieblessure en ook Chris lijkt even pas op de plaats te moeten maken en zijn dus afwezig vandaag.  Van meet af aan is duidelijk dat we een behoudend spelende tegenstander treffen waardoor Sleeuwijk direct veel in balbezit is en gelaten wordt.

In de zesde minuut het eerste wapenfeit als Dennis vanuit een voorzet een eerste doelpoging doet die helaas geen doel treft. Sparta 30 loert op de counter waardoor de verdediging gaandeweg de eerste helft een aantal keer handelend moet optreden. Vanuit een corner zijn het de gasten die in de 26e  minuut een eerste mogelijkheid krijgen maar zonder weerstand treft de kopbal geen doel en blijft de brilstand op het scorebord. Hierna een aantal minuten dat Sleeuwijk nog nadrukkelijker op jacht gaat naar de openingstreffer. Met name Danny lukt het rond de 35e minuut niet om na een 1:1 situatie met zijnde direct tegenstander de openingstreffer te scoren. Toch gaat Sleeuwijk wel terecht met een 1-0 voorsprong de limonade opzoeken. In de 42e minuut is David die koppend uit een corner dan eindelijk de prima keeper van Sparta 30 weet te verschalken.

Na de rust keert Patrick niet terug onder de lat en is het Stefan die leiding gaat geven aan de verdediging van Sleeuwijk. Direct wordt wederom getracht snel de volgende treffer te forceren. Dennis zijn vrije trapt teistert in de 50e minuut het metaalwerk en een paar minuten later kan Petar een 1:1 situatie niet in zijn voordeel beslechten. Ook invaller Jesse (de R.) laat zijn dadendrang zien maar ook zijn inzet treft in de 60e minuut geen doel. De wedstrijd kabbelt naar het laatste kwartier en Dennis ziet een inzet geblokt door een tegenstander. Sporadisch speelt het spel zich af op de helft van de tegenstander en als dit al gebeurt wordt dit keurig opgelost door de verdedigers. Wederom ziet na een 1:1 duel Danny net als in het eerste bedrijf een paar maal een poging gepareerd door de keeper van de tegenstander. In de 85e minuut brengt Sleeuwijk zichzelf in de problemen als Stefan na een balcontact van Tijmen de bal in de zestien opraapt. De scheidsrechter ziet in deze situatie een terugspeelbal en kent Sparta 30 een indirecte vrije bal toe die volledig tegen de verhouding in door de muur in het net achter Stefan beland. Met een 1:1 op het bord ruiken de gasten bloed maar de 1:1 stand wordt uiteindelijk ook de eindstand. Voelt dit als een nederlaag? Wellicht wel maar afgaand op het wedstrijdbeeld had de score groter uit moeten vallen en met het behaalde resultaat wordt na eerder twee overwinningen behaald te hebben de volgende bekerronde behaald.

Volgende week vangt de competitie aan met een uitwedstrijd bij Drechtstreek, aanvang 11.45 uur.

10-09-2022
2e bekerwedstrijd wederom gewonnen door het tweede.

Na de doordeweekse overwinning op Meerkerk dient vandaag de strijd aangegaan te worden met Kozakken Boys 2. Wederom een grote getalsmatige selectie en dan ontbreken nog een aantal spelers door blessures en of vakantieverplichtingen. Beide teams hebben overtuigend hun eerste bekerwedstrijd gewonnen dus aan het eind van de dag zal een redelijk beeld gevormd kunnen worden of voor een van de teams de deur geopend wordt naar de volgende bekerronde al zal de derde wedstrijd volgend weekend  uiteindelijk bepalend zijn.  De temperatuur laat ons al weer niet in de steek en om 15.00 uur wordt er afgetrapt. De eerste 10 minuten tasten beide teams af en duidelijk is dat het aan ervaring niet ontbreekt bij onze vrienden uit Werkendam. Het zijn de bezoekers die in de elfde minuut het eerste echte wapenfeit laten zien middels een afstandsschot maar deze treft geen doel. Zes minuten later kijkt Sleeuwijk wel tegen een achterstand aan. Onrustig wegwerken levert KB een corner op en ongehinderd kan bij de tweede paal binnengekopt worden en wordt er dus tegen een achterstand aangekeken door Sleeuwijk. Mogelijk wakker geschud gooit Sleeuwijk ietwat schroom van zich af en laat men meer een aanvalsdrang zien. Tijmen ziet in de 21e minuut zijn poging uit een corner van Ties net niet bekroont met de gelijkmaker maar deze valt wel in de 25e minuut als Richard meerdere  tegenstanders in hun zestien zijn hielen laat zien en de gelijkmaker scoort. Zes minuten voor rust een prima aanval waar Petar en Richard bij betrokken zijn.  Helaas is het Ties die zijn magere inzet een simpele prooi laat zijn voor de keeper van KB. Hiermee wordt de ruststand op 1-1 bepaald.

Na de rust keren Robin en Chamit niet terug en voor hun in de plaats worden de jarige Stef en Thieze gebracht. KB laat direct de intenties zien en gaat hoger druk zetten op met name onze backs. Dit resulteert vrij snel in een mogelijkheid voor de gasten maar een vrije inzet in de 474 minuut belandt gelukkig voor Sleeuwijk in het zijnet. Hierna een fase waarin het spel op en neer golft. Sleeuwijk krijgt in de 53e minuut via Corné uit een door Ties genomen vrije bal een mogelijkheid maar net als eerder Tijmen kan deze mogelijkheid niet bekroont worden met een treffer. Een minuut later is het KB wat een kans krijgt maar ook zij weten deze kans niet te bekronen met een tweede treffer. Josbert lijkt in de 63e minuut eindelijk het verschil te maken maar ook zijn voorzet uit een voorzet van Stef treft geen doel. Meer en meer worden de ruimtes groter en in de 65e minuut wordt Josbert diep gestuurd en alleen op de keeper afgaand heeft hij oog voor de mee sprintende Petar en die scoort de 2-1 nadat Josbert de bal op zij legt. KB lijkt van slag en verslagen en als Richard in de 67e minuut op aangeven van Petar de 3-1 scoort lijkt de wedstrijd in de knip. Sleeuwijk is vanaf dat moment de bovenliggende partij en het wachten is op de definitieve genadeklap en dus 4e treffer.
Stef is daar met een kopbal in de 70e minuut dichtbij en twee minuten laten is het Ties de na goed voorbereidend werk van Josbert zijn inzet net naast ziet gaan. Beide teams lijken de wedstrijd rustig uit te willen spelen tot het eindsignaal ware het niet dat het Sleeuwijk zelf is wat KB terug in de wedstrijd brengt. In plaats van het ontvangen van presentjes is het Stef die in de 84e minuut er zelf eentje weg lijkt te geven maar door kordaat optreden van Patrick wordt dit voorkomen. Twee minuten later is het nu Remco die een gulle hand heeft echter nu maken onze gasten hier wel dankbaar gebruik van en valt de 3-2. De resterende tijd wordt het billenknijpen en in de 88e minuut kruipen we door het oog van de naald als speler van KB vrijstaand!! uit (wederom) een corner net de bal geen richting kan geven waarmee erger voorkomen wordt voor Sleeuwijk. Met dit laatste wapenfeit loopt de speeltijd vol en  wordt uiteindelijk een 3-2 overwinning behaald nadat het eindsignaal van de goed leidende scheidsrechter geklonken heeft.

Wederom een overwinning die gekoesterd mag worden maar er zijn nog veel aspecten voor verbetering vatbaar. Volgende week staat de 3e bekerwedstrijd thuis tegen Sparta 30 op het programma. Een gelijkspel volstaat om de volgende ronde te halen maar we zijn aan ons stand verplicht om ook deze wedstrijd winnend af te willen sluiten met bovenal goed voetbal en wel 90 minuten lang.

03-09-2022
1e bekerwedstrijd levert een 0-3 overwinning op voor het tweede.

Onder nog steeds zomerse omstandigheden wordt in SV Capelle de eerste tegenstander getroffen in de bekercompetitie van dit seizoen. In de gebruikelijke 1:4:3:2:1 opstelling moet het gebeuren en met een klinkende 0-3 overwinning lijkt is de missie geslaagd.

Het spel is van beide kant nog wat onwennig, factoren als hitte, harde grasmat maar ook hier en daar nog een ietwat conditionele achterstand en afwezigen zullen hier voor beide teams de oorzaak van zijn.

De eerste helft lijkt met een 0-0 stand afgesloten worden maar Corné zorgt voor een 0-1 stand door
Een afgeslagen corner van Sleeuwijk in een keer snoeihard en daarmee onhoudbaar in de linker bovenhoek te jagen. Mogelijk zijn we nu reeds getuige geweest van het doelpunt van het seizoen maar in het besef dat het nog geen eind mei is, blijft het vooralsnog een fantastisch doelpunt.

Na de rust betreden veel anders spelers het veld zodat al met al de totale spelersgroep minuten in de benen krijgt. Het spelbeeld is bij vlagen aangenaam om naar te kijken en als David in de 69e minuut de 0-2 scoort twijfels niemand meer aan de goede afloop. Zeven minuten voor tijd lijkt Danny zijn eerste treffer van het seizoen te scoren maar hoogst ongelukkig voorkomt de keeper van de thuisclub dit wat wel een strafschop voor Sleeuwijk opleverde. Om discussie te voorkomen werpt
Patrick zich brutaal op als nemer en onberispelijk laat hij de 0-3 aantekenen.

De 0-3 betekent tevens de eindstand en zonder verdere kleerscheuren en kaarten na bovenal een sportieve wedstrijd zoeken beide teams de douche en later de gele rakkers op die zich zichtbaar goed lieten smaken.

Volgende week staat de volgende bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys twee op het programma.
Een wedstrijd om naar uit te zien en waarvan de verwachting is dat we zeker een aantal oude bekenden zullen treffen.

03-09-2022
Dieptepass gaat voor breedtepass!

Vanavond speelt Sleeuwijk 2 zijn tweede wedstrijd in de oefencampagne. Zonder vaste supporter Ko de Bruyne (netjes afgemeld bij Piet) gaan we op bezoek bij de VV Meerkerk. Deze tegenstander
hebben we vorig seizoen twee maal getroffen in competitieverband en is daarmee dus zeker geen onbekende opponent.

Met een groot spelersaantal wordt afgereisd waaronder een aantal recent terugkerende spelers na een blessure en of vakantie.

Sleeuwijk opent sterk en de eerste minuten spelen zich hoofdzakelijk op de helft van de tegenstander af echter binnen 14 minuten worden fouten gemaakt bij balbezit genadeloos afgestraft door de thuisclub. Verkeerde keuzes in de passing, geen goede omschakeling van balbezit naar balverlies en het niet compact staan zijn hier onder andere de oorzaak van. Na de opgelopen achterstand wordt het vertoonde spel er niet beter op en behoedt bijvoorbeeld Patrick ons voor een grotere achterstand.

Net voor rust lukt het Sleeuwijk om de stand naar 2-1  terug te brengen en is het Richard die in de 40e minuut na goed kaatswerk van David de aansluitingstreffer scoort.

Na de rust een totaal ander Sleeuwijk. De bal gaat sneller rond en het druk zetten op Meerkerk als zij balbezit hebben wordt beter en effectiever uitgevoerd dan in de eerste helft. In de 52e minuut had de sterk invallende Jesse een gelijkmaker op de schoen maar zijn boogbal na een prima pass van Ricardo trof helaas geen doel. In de 70e minuut valt de gelijkmaker en is het wederom Richard die scoort na goed assistwerk van Ties. Twee minuten later wordt als collectief druk gezet op Meerkerk en na de balverovering wordt wederom Richard in stelling gebracht en die laat zich het buitenkansje niet ontnemen en scoort de 2-3 voorsprong. Inmiddels zijn Tieze, Robin en Chris ook ingevallen en allen kunnen terugkijken op een goede invalbeurt. De thuisclub blijft loeren op de countermogelijkheden en een aantal maal brengt Sleeuwijk zich onnodig in de problemen om risico in de breedte pass te leggen wat een aantal keer tot onnodig balverlies leidde.

Gaandeweg worden de duels pittiger en dit leidt hier en daar tot wat irritaties maar van escalatie is gelukkig geen sprake. Gaandeweg het eindsignaal zoekt Sleeuwijk frequent de aanval en creëert het kansen om de voorsprong uit te breiden. Chamith ziet in de 81e minuut zijn inzet niet bekroont met een doelpunt echter daarentegen is het wederom Richard die in de 85e minuut nu na goed kaatswerk van Pettar die scoort en hiermee zijn vierde treffer van de avond scoort. De wedstrijd is hiermee definitief gelopen en de score had wellicht nog hoger uit kunnen vallen als een poging van afstand van Thieze in de 90e minuut doel had getroffen.

Eindstand 2-4

Wederom een overwinning maar gaandeweg wordt wel duidelijk waar nog verbeteringen gerealiseerd moeten worden en waar de komende weken richting begin competitie accenten gelegd moeten worden. Dieptepass boven breedtepass, snelle omschakeling, sneller rond laten gaan van de bal bij balbezit en onderlinge coaching zijn punten die voor verbetering vatbaar zijn.

01-10-2022
Tweede wacht zware klus

Na de eerste wedstrijd verloren te hebben bij Drechtstreek vandaag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen en wel tegen de Alblas. Vandaag missen we een aantal spelers en ook de begeleiding is voor de helft aanwezig maar met dank aan de Ster is de leemte die Otto achterlaat prima ingevuld en waargenomen waarvoor dank!

Net als vorige week is het Sleeuwijk wat de openingstreffer scoort. De 2e corner genomen in de tweede minuut wordt bij de 2e paal eenvoudig binnen getikt door Stef die hiermee in de competitie 1 op 1 loopt (Dit maar volhouden Stef). Hierna is het volledig aan Sleeuwijk zelf  te wijten dat de tegenstanders op vrij simpele wijze aan drie doelpunten komt nu in een tijdsbestek van circa 15 minuten, daar waar Drechtstreek vorige week 10 minuten nodig had.  Na de 1-1 in de 12e  minuut, waar zonder weerstand van een verdediger een voorzet gegeven kan worden die eenvoudig binnen gelopen kan worden, is het eerst nog Sleeuwijk wat na goed doorzetten over rechts via Arjan op weg leek na de 2e goal, maar goed inschattingswerk  en goed ingrijpen van de keeper van de Alblas voorkomt een doelpunt.   Een paar minuten later verzuimt menig speler van Sleeuwijk kordaat in te grijpen rond en in de zestien waarna een speler van de Alblas met een droge schuiver kinderlijk eenvoudig en dus zonder weerstand Patrick verschalkt. Twee minuten later de genadeklap als Arjan een bal probeert terug te koppen naar Patrick  maar een speler van de Alblas zich het buitenkansje niet laat ontnemen en de te korte terug kopbal eerder bereikt dan Patrick en vrij eenvoudig de derde tegentreffer van de middag scoort. Nog voor de rust ziet Danny een voorzet stranden in de voeten van een tegenstander. Ties ziet even later een schot van afstand simpel opgeraapt door de keeper van de Alblas waardoor  met een 1-3 achterstand wordt de limonade opgezocht. Al met al te weinige aanvallende wapenfeiten van Sleeuwijks zijde.

Direct na rust heeft Sleeuwijk geluk als een inzet de lat teistert en de marge gelukkig twee goals blijft. Meer en meer lijkt de Alblas de voorsprong te koesteren en oogt het of  Sleeuwijk het initiatief naar zich toe weet te trekken. Steff laat in de 75e minuut een verdediger zijn hielen in de zestien zien echter zijn prima voorzet bereikt helaas geen medespeler. Patrick moet in de 80e minuut nog handelend optreden om een volgende treffer van de bezoekers te voorkomen en ondanks verwoede pogingen van  Sleeuwijks zijde wordt de tweede en dus aansluitingstreffer in de minuten richting eindsignaal niet gescoord waardoor de eerdere ruststand ook de eindstand wordt.

Wederom maken we kennis met de wetten van de 1e klasse. Van meet af aan moet  het scherp zijn
en er moet gestreden worden voor elke meter en tevens vraagt wedstrijden op dit niveau dat er 90 minuten arbeid verricht moet worden om een goed resultaat neer te zetten.

De competitie is nog pril maar na twee wedstrijden geen punten is nou niet het debuut in de eerste klasse wat voorzien was.

Banner Cando
© 2001-2022 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's