terug

Hoofdsponsoren


Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsorkliks


Verslag 4 nov

Sleeuwijk 2

Kater!

Na de nette en broodnodige overwinning van vorige week tegen Sliedrecht treffen we vandaag in de Alblas 2 een tegenstander die een prima seizoenstart kent en zich in de bovenste regionen op de ranglijst bevindt. Wederom een groot aantal afwezigen vandaag waaronder Stef maar ook Patrick. Jesse, Thieze en Chris ontbreken daarnaast nog steeds  wegens een sluimerende blessure. Onder herfstachtige omstandigheden wordt om 12.15 uur op veld twee van de gastheren voor het eerst afgetrapt. Dat al na twee minuten wederom afgetrapt mag worden door Sleeuwijk mag betekenen dat er niet scherp begonnen is aan de wedstrijd. Wakker geschrokken door de snelle achterstand herpakt Sleeuwijk zich enigszins wat in de 10e minuut resulteert in een poging van Danny die zijn inzet echter naast ziet gaan. De Alblas laat bij balbezit zien over een prima op de aanval spelende ploeg te beschikken en de verdedigers van Sleeuwijk hebben dan ook hun handen vol om de aanvalsdrang van de thuisclub in de kiem te smoren. Zo moet Remko bijvoorbeeld in de 19e minuut corrigerend optreden om de 2-0 te voorkomen. Sleeuwijk loert vooral om de aanval te zoeken door, met name, de flanken voorin aan het werk te zetten. In de 22e minuut is het nu een verdediger van de thuisclub die een voorzet van Danny tot een corner weet te verwerken om daarmee echt doelgevaar van Sleeuwijk te voorkomen. Vier minuten later haalt Danny nog maar eens de trekker over maar zijn inzet treft helaas geen doel iets wat Josbert vijf minuten later eveneens overkomt. De beste kans voor Sleeuwijk doet zich in de 32e minuut voor als Josbert uit een pass van Corne vrij voor de keeper komt. Even veert de bank op voor de gelijkmaker maar ook ditmaal treft de inzet van Josbert geen doel en zijn boogbal gaat nipt aan de verkeerde kant van de paal. De thee en warme kleedkamer wordt met 1-0 achterstand opgezocht om een kwartier later positief gestemd aan deel 2 te beginnen.

De eerste 10 minuten kabbelt het spel een beetje heen en weer en de eerste doelpoging valt in de 57e minuut noteren. De hardwerkende Mack ziet helaas zijn inzet geblokt worden door een verdediger van de Alblas. In de 63e minuut luidt onnodig balverlies een aanval in voor de thuisclub en met een op maat gespeelde dieptepass weet een vrijstaande speler voor de tweede maal deze middag Mathieu te verschalken en wordt door Sleeuwijk tegen een 2-0 achterstand aangekeken. Eigenlijk is Sleeuwijk hierna niet meer in de wedstrijd geweest en heeft het jammer genoeg de resterende wedstrijdtijd achter de feiten aangelopen. In de 80e minuut valt de 3-0 en vier minuten later weet de thuisclub het verschil nog groter te maken door de 4-0 te scoren. Inmiddels is Corne helaas geblesseerd uitgevallen wat de kater van deze middag nog erger maakt.

Al met al een zwaar teleurstellend resultaat. Het is een must om de scherven deze week bij elkaar te vegen om als collectief volgende week zich te revancherenWedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 7 november 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Trainingskampen
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Sponsors
Sponsoring
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's