terug

Hoofdsponsoren


Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsorkliks


Verslag 16 sept

Sleeuwijk 2

3e bekerwedstrijd over de streep getrokken

Vandaag de derde en laatste beker groepswedstrijd. Op de Roef wordt Lekvogels met open armen ontvangen om vanaf 15.00 uur als tegenstander te fungeren. Mister Sleeuwijk laat vandaag de wedstrijd even links liggen en niet alleen this Match  maar naar later blijkt hebben ook zijn Lady en Son het dit weekend zonder hem moeten doen. (Bewijslast is in bezit en vastgelegd) Ook Corne en de 2 J’s zijn niet van de partij. Twee van blessures terugkerende spelers vullen de gaten samen met twee onder 19 spelers op.

Sleeuwijk start dramatisch aan de wedstrijd en in de derde minuut is het Arjan die met een meermaals Boe geroep zijn tegenstander laat schrikken waardoor deze struikelt en een vrije doorgang 1:1 richting Patrick zelf om zeep helpt. Hiermee corrigeert Arjan overigens zijn eigen slordigheidje. Sowieso  waren het vandaag niet de allerbeste eerste 10 wedstrijdminuten uit Arjan zijn imposante voetbalcarrière. In de loop van de dag en avond laat hij zich in vertrouwen een aantal mogelijke oorzaken ontvallen die deze week de aandacht zullen krijgen.

In de 11e minuut wordt voor het eerst Danny aan het werk gezet uit een pass van Tijmen. 1:1 met zijn tegenstander volgt een passeeractie en met een geplaatst schot in de verste hoek valt de 1-0. Het spel wordt er naar de openingstreffer niet beter op en de tegenstander proeft wellicht dat er vandaag wat te halen valt op Roef want frequent wordt de aanval gezocht. Dit leverde een aantal hachelijke momenten op met in de 24e minuut een uitgelegen mogelijkheid op de gelijkmaker maar gelukkig wordt deze niet gescoord. In de 27e minuut wordt Stef 1:1 voor de keeper gezet maar mogelijk zenuwachtig door vrouwelijk schoon aan de lijn wordt er jammerlijk gefaald iets wat zich in de loop van de eerste helft nog tweemaal zou voordoen. In de 30e minuut is het wederom Danny die aan het werk wordt gezet (nu is Josbert de aangever) en wederom laat onze aanvoerder zich het buitenkansje niet ontnemen en mag de keeper van Lekvogels voor de tweede maal de gang naar het net maken. In de 43e minuut kruipt Sleeuwijk door het oog van de naald als uit de rebound van een vrije trap een inzet rakelings naast gaat. Een 90 seconden later en op slag van rust een goedlopende aanval van Sleeuwijk. Danny stevent wederom richting het doel van de tegenstander en bedient de meelopende Pieter Joost die vanaf 3 meter vernietigend uithaalt en de ruststand op 3-0 bepaald.

De moegestreden Stef en Arjan worden in de rust gewisseld om zich zoende op het gemak te kunnen voorbereiden op de geplande BBQ en hun plekjes worden door Jord en Dennis ingenomen. Het wordt een beetje Sleeuwijks eigen want wederom valt al snel een eerste levensgrote kans voor de tegenstander te noteren maar in dit geval is het Patrick die handelend optreedt om de tegentreffer te voorkomen. Mogelijk wakker geschud is het Dennis die in de 50e minuut Danny in stelling brengt en we vallen in herhaling want wederom kan het plusje op het bedieningspaneel van het scorebord ingedrukt worden want de 4-0 wordt met gevoel binnengeschoten. Pieter Joost wordt niet veel later vervangen door de onder 19 speler Sven die hiermee direct een uitnodiging voor de BBQ die avond verdient. Even lijkt Sven zijn debuut te bekronen met een doelpunt maar helaas gooit vermeend buitenspel roet in het eten. In de 63e minuut staat het centrale duo niet correct waardoor uit een dieptepass de spits van de gasten met een lob Patrick kan verschalken (weg bitterballen!). De tweede onder 19 speler Sem valt niet veel later in voor Alec en het slotakkoord is voor Sleeuwijk en voor Danny die in de 86e minuut met een lob buitenkant rechts zijn vierde treffer van de middag scoort en de eindstand op 5-1 vast laat leggen door de scheidsrechter deze middag.

Danny wordt de wedstrijdbal gegund maar omdat hij al een net vol ballen op zijn zolder heeft liggen
ziet hij er vanaf om de gloednieuwe wedstrijdbal vandaag mee huiswaarts te nemen.

Al met al wordt de eerste bekerronde overleefd maar dit is niet vrij van zorgen gebeurd. Voetballend moeten er nog wel wat stappen gemaakt worden. Laat daar a.s. zaterdag als de eerste competitiewedstrijd op het programma staat maar mee gestart worden.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 18 september 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Sportstroom
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Sponsors
Sponsoring
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's