terug

Hoofdsponsoren


Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsorkliks


STEUN VV SLEEUWIJK – Rabo ClubSupport 2023

Steun jouw favoriete clubs of verenigingen door te stemmen via de Rabo ClubSupport actie! Ook in 2023 heeft de Rabobank een geldbedrag ter beschikking gesteld om lokale verenigingen te ondersteunen. Mede hierdoor zullen verenigingen ertoe in staat zijn om te investeren in o.a. verduurzaming.

Ook VV Sleeuwijk neemt deel aan de Rabo ClubSupport! Leden van de Rabobank kunnen op de vereniging stemmen om ervoor te zorgen dat de financiële ondersteuning zo hoog mogelijk zal worden. Meer stemmen zal betekenen dat de voetbalvereniging meer financiële middelen krijgt. Als VV Sleeuwijk willen we natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnen halen.

Als lid van de Rabobank bepaal jij mede welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Hoe kan ik stemmen?
Iedereen die lid is kan stemmen door in te loggen in de ‘Rabo Bankieren’-app of op de website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.


Voor meer informatie over de Rabo ClubSupport-actie kan je vinden op de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Stemmen is nu mogelijk tot 26 september 2023, wacht dus niet en dien uw stemmen direct in!


Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 4 september 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Jack Oosterwijk
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Sponsors
Sponsoring
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's