terug

Hoofdsponsoren


Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsorkliks


Verslag 24 augustus

Sleeuwijk 2

Donderdag 24 augustus stond de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2023-2024 op het programma voor Sleeuwijk 2. Met hier en daar nog wat afwezigen vertrokken we met 17 mensen naar Nieuwendijk.

De eerste 10 minuten was het aftasten geblazen voor beide partijen. Alleen in de 7e minuut een zeker lijkende vrije doortocht voor Josbert, maar zijn aanname bleek ditmaal nog niet van het gewenste niveau te zijn. Daarna dicteerde Sleeuwijk het spel en volgden vele kansen. Tussen de 11e en 27e minuut had Danny een regelrechte hattrick op zijn naam kunnen schrijven, tweemaal redde de keeper en eenmaal schoof Danny de bal naast. De uitbraken van Altena werden vakkundig onderbroken door de solide, ervaren defensie van Sleeuwijk.

Eindelijk kon in de 33e minuut de nul van het scorebord. Josbert ging er vandoor op rechts, legde keurig breed op Danny en ditmaal kon de Nieuwendijkse keeper de bal uit het netje halen, 0-1.

Vlak na de openingstreffer kwamen we goed weg toen Patrick uit positie was en Corné nog een blok kon zetten op het schot van de Altena aanvaller. De 0-2 viel in de 39e minuut: Arjan stoomde maar weer eens op aan de rechterkant en bediende met een afgemeten voorzet Akram bij de eerste paal. Akram knikt keurig binnen uit deze goede aanval. In de 44e minuut nog een kans voor Altena na een slippertje van Patrick, gelukkig schoot de spits de bal over in de rebound. Toch viel de 0-3 ook nog voor het rustsignaal; Danny ditmaal de aangever en de hardwerkende Stef tikt met zijn linkervoet binnen.

In de rust wat wissels, waaronder Mathieu die plaats nam onder de lat. Na zo'n 10 minuten een mooie inspeelpass van Paul die door Sten met een subtiel hakje verlengd werd, zo voor de voeten voor Akram. Deze laat in de verre hoek zijn 2e van de avond noteren. De keeper van Altena verricht vervolgens nog wat reddingen (veel met zijn voeten), alvorens de Nieuwendijkers de stand op 1-4 brengen door een directe vrije trap over Mathieu te krullen. In de laatste 10 minuten weet Sleeuwijk de eindstand naar 1-6 te brengen door Sten (droge knal verre hoek) en Danny na weer een assist van Josbert. Sten raakt hierna nog een keer de lat. Zo eindigt deze wedstrijd tegen een fijne tegenstander in een goede overwinning, waarbij het belangrijkste doel van de avond (wedstrijdminuten maken) is behaald. Leuk om te vermelden is dat Alec zijn eerste minuten in het shirt van Sleeuwijk 2 mocht maken.

Spelers deze wedstrijd: Patrick-Mathieu-Remko-Tijmen-Corné-Arjan-Chris-Sven-Akram-Paul-Robin-Alec-Sten-David-Danny-Stef-JosbertWedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 29 augustus 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Cando
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Sponsors
Sponsoring
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's