terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 20 mei

Sleeuwijk 2

Matige wedstrijd in voordeel beslecht

Met oud trainer Andre op de bank bij tegenstander Wilhelmina 26 wordt vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gespeeld.  Eigenlijk staat er behoudens prestige weinig meer op het spel maar de drang om deze wedstrijd winnend te willen afsluiten is wel degelijk voelbaar en leeft binnen de groep.

Na het ontvouwen van het strijdplan (naar horen zeggen bedacht in Parijs) wordt om 15.00 uur afgetrapt en valt in de 7e minuut de eerste kans voor Sleeuwijk te noteren maar de inzet van Danny is een prooi voor de prima keeper van de tegenstander. Vijf minuten later valt de 1-0. Een goed lopende aanval over rechts levert een voorzet op die door Richard diagonaal binnenkant paal binnen wordt gekopt. Lang kan niet genoten worden van deze voorsprong. Vier minuten later valt de gelijkmaker te noteren als balverlies halverwege de eigen helft van Sleeuwijk afgestraft wordt en Milan de gang naar het net mag maken omdat hij in een 1:1 duel de meerdere in de aanvaller van de tegenstander moet erkennen.

De rest van de eerste helft is van beide kanten matig. Sleeuwijk slaat sporadisch een bres in de verdediging van W26.  De beste mogelijkheid valt net voor rust te noteren als Josbert langs zijn tegenstander glipt en een voorzet geeft op Stef. Helaas staat het vizier va Stef net niet op scherp en deze mogelijkheid levert dus niet de gewenste voorsprong op.

De tweede helft sluit, tot aan de 78e minuut, volledig aan op het laatste deel van de eerste helft.
Beide ploegen willen wel maar voetballend lukt het niet om het verschil te maken. In de 78e minuut valt dan toch zoals door de begeleiding gevreesd de 1-2. Uit een corner kan vanuit een loopactie een speler van W26  menig speler van Sleeuwijk verrassen en uit de draai bij de eerste paal het net doen bollen met een harde inzet.  Wellicht was dit wel nodig om menig speler van Sleeuwijk wakker te schudden want het baltempo gaat omhoog en meer en meer moet de achterhoede en keeper van de gastheren handelend optreden om de tweede treffer en dus gelijkmaker van Sleeuwijk te voorkomen. Toch valt deze wel als in de 83e minuut een aanval waarbij Richard en Jesse betrokken zijn de bal bezorgd bij Josbert die vrij simpel de gelijkmaker kan scoren. De honger naar de overwinning lijkt niet gestild en in de 88e minuut is het Danny die vanaf rechts zijn tegenstander zijn hielen laat zien en zijn voorzet hard over de grond kan bij de tweede paal binnen gewerkt worden door Josbert waarmee de score op 3-2 wordt gebracht.

Richting het eindsignaal kruipt Sleeuwijk nog door het oog van de naald als een speler van W26 volledig vrij de bal vanaf rechts binnen kan schuiven maar gelukkig voor alles wat zwart wit is verdwijnt de bal aan de verkeerde kant van de paal en wordt de eindstand uiteindelijk op 3-2 vastgesteld. Hiermee stijgt het tweede naar plaats 5 op de ranglijst iets waar vooraf voor getekend zou zijn. Sleeuwijk rest nog 1 wedstrijd en wel a.s. zaterdag uit tegen VVAC waar we mogelijk in  Maarten de B. wederom een oud trainer zullen ontmoeten. Aanvang wedstrijd 12.00 uur om daarna snel huiswaarts te keren om ons vlaggenschip naar het kampioenschap te schreeuwen.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 22 mei 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Sportstroom
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's