terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 13 mei

Sleeuwijk 2

Kopietje van de heenwedstrijd

Vandaag wordt op veld twee de thuiswedstrijd tegen Heerjansdam gespeeld. Uit werd nipt verloren met 1-0 en voor een mogelijk toetje (voorzichtig wordt gesproken over het behalen van het spelen nacompetitie) moet vandaag gewonnen worden van genoemde tegenstander die voorzichtig nog mag hopen op rechtstreekse promotie.

Na twintig minuten wordt echter al tegen een achterstand van 0-2 aangekeken en er wacht dus een loodzwaar karwei om het tij te doen keren. Na 25 minuten valt gelukkig voor Sleeuwijk niet de 0-3 als een inzet van de gasten net voorlangs gaat. Het laatste kwartier van het eerste bedrijf komt Sleeuwijk meer in de wedstrijd en in de 31e minuut valt de aansluitingstreffer als Richard een voorzet van Arjan binnen kan koppen. Vier minuten later een poging van afstand door Danny maar deze kan eenvoudig verwerkt worden door de keeper van de tegenstander. Net voor rust moet aan de andere kant Milan nog handelend optreden en hiermee wordt een grotere achterstand voorkomen. Met 1-2 wordt de kleedkamer opgezocht.

Direct na rust is het wederom Milan die corrigerend op moet treden en 10 minuten later biedt de paal Sleeuwijk de helpende hand en dus blijft nog steeds de tussenstand 1-2. Dan eindelijk breekt net als bij de uitwedstrijd de fase aan dat Sleeuwijk kan wedijveren met de tegenstander. Ties ziet in de 65e minuut zijn inzet uit een voorzet van Arjan net geen doel treffen iets wat Josbert 10 minuten later ook overkomt. De grootste mogelijkheid dient zich aan in de 77e minuut als invaller Chamith ogenschijnlijk in een kansrijke positie niet koppend de 2-2 kan laten noteren. Sleeuwijk blijft aanzetten en meer en meer probeert Heerjansdam het spel te vertragen. Met enkele doorgevoerde wissels wordt de druk nog meer opgevoerd en in de 83e minuut ziet Danny een poging over gaan. Een paar minuten laten wederom een inzet van Danny maar ook ditmaal wordt deze poging te niet gedaan door een been van een speler van de bezoekers. Ook de daarop volgende rebound van Chamith levert de op dat moment verdiende gelijkmaker niet op.

In de zesde minuut van blessuretijd luidt balverlies een snelle counter mogelijkheid in voor de gasten en een voorzet vanaf links kan simpel bij de tweede paal binnengetikt worden waarmee de eindstand op 1-3 bepaald wordt.

Net als in de uitwedstrijd had de wedstrijd niet tot een nederlaag hoeven te leiden maar helaas valt het kwartje net niet de goede kant op.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg is het zaak de accu op laden om te gaan voor het maximale resultaat om mogelijk nog een of twee plekjes te stijgen op de ranglijst.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 15 mei 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Trainingskampen
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's