terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 22 april

Sleeuwijk 2

Goede tegenstander op nederlaag getrakteerd door het tweede

Na het teleurstellende resultaat van vorige week (3-1 nederlaag in de Betuwe) fungeert Sleeuwijk 2 vandaag als gastheer voor Rijsoord. Vooraf worden enkele spelers die kampen met blessures of terugkeren naar langdurig blessureleed in het zonnetje gezet door de staf en spelersgroep om dan om 15.00 uur af te trappen op een regenachtig sportpark de Roef.

Sleeuwijk laat direct de aanvallende intenties van deze middag zien wat betekent dat het spel zich met name de eerste minuten op de helft van Rijsoord afspeelt. Bij balbezit van Rijsoord wordt al snel duidelijk dat we vandaag een uitstekend en voetballende tegenstander treffen wat echt een duidelijke spelbedoeling nastreeft. In de 11e minuut de eerste echte kans / mogelijkheid voor Sleeuwijk. Uit een door Danny (tevens aanvoerder) genomen vrije trap is het Stef die net niet koppend de 1-0 kan scoren. Acht minuten later is Jesse koppend dicht bij de 1-0 na een aanval waarbij David en de kaatsende Stef betrokken zijn. Helaas treft ook deze poging geen doel en blijft het 0-0. Verdedigend moet Sleeuwijk scherp blijven om de aanvallende speldenprikken van Rijsoord in de kiem te smoren maar onder leiding van met name het goed spelende centrale duo Corne en David wordt in het eerste bedrijf nagenoeg geen 100% kans weggegeven. In de 21e minuut valt dan toch de 1-0 voor Sleeuwijk. Een balverovering van Sven op het middenveld brengt de bal bij Jesse die snel Danny de diepte in stuurt en 1:1 op de keeper laat Danny  zoals zo vaak dit seizoen zich dit buitenkansje niet ontnemen en valt de 1-0 te noteren. Tien minuten later lijkt Danny op weg naar zijn tweede van de middag maar ternauwernood en met een katachtige redding weet de keeper van de bezoekers de  2-0 te voorkomen en gaan we uiteindelijk met een 1-0 ruststand de limonade en Lions opzoeken.

Sleeuwijk komt in de 2e helft wederom gretig uit de startblokken en het is Danny die binnen 1 minuut van afstand de lat teistert met een schot van rond de 20 meter. Sleeuwijk blijft de druk opvoeren en na tien minuten is het Chris die de bal verovert op het middenveld en Danny aan het werk zet en net als in het eerste bedrijf laat hij zich het buitenkansje niet ontnemen en moet de keeper van Rijsoord voor de tweede maal deze middag de gang naar het net maken en leidt Sleeuwijk met 2-0. Vijf  minuten later had uit een genomen corner de 3-0 moeten vallen maar de vrijstaande Josbert laat zich het buitenkansje ontnemen. Waarom is niet duidelijk want hij was na afloop toch van plan zijn haar te wassen. Rond de 65e minuut moet Milan voor het eerst deze middag handelend optreden. De mogelijkheid uit een toegekende directe vrije trap van de bezoekers wordt echter door hem netjes in de kiem gesmoord. Richting het eindsignaal zijn het Ties en Sven die met een poging van afstand op zoek zijn naar de derde treffer maar in beide gevallen levert het niet de 3-0 op.

Na 90 minuten klinkt het eindsignaal en mag Sleeuwijk drie punten bijschrijven aan het puntentotaal.
Compliment aan de tegenstander van vandaag. Een prima voetballend team wat zeker de komende jaren zich in de bovenste regionen van de ranglijst gaat manifesteren.

Volgende week de returnwedstrijd in Aalst waar Roda Boys als gastheer zal fungeren voor Sleeuwijk twee. De thuiswedstrijd eindigde in 3-3 dus op voorhand een wedstrijd om met interesse naar uit te kijken.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 24 april 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Cando
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's