terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 1 april

Sleeuwijk 2

GRC’14 op een forse nederlaag getrakteerd

Na twee weken vrij te zijn geweest van competitieverplichtingen is het vandaag GRC’14 wat als tegenstander fungeert voor Sleeuwijk 2 op Sportpark de Roef. Genoemde tegenstander komt als koploper van de 2e periode naar de Roef en zal daarom gebrand zijn om een goed resultaat neer te zetten. Rond 14.00 uur wordt door de trainer de opstelling bekend gemaakt en onduidelijk is of de resultaten van o.a. het NK bowlen van vorige week een rol heeft gespeeld in de gemaakte keuzes. Om 15.00 uur klinkt in de regen het beginsignaal van scheidsrechter Struijk uit Woudrichem.

Na een matige eerste vijf minuten van beide teams valt in de zesde minuut de eerste goal van de middag te noteren. Die wordt gescoord door Naut die na een balverovering net buiten het zestienmetergebied met een tegendraads schot de keeper van GRC op het verkeerde been zet en daarmee Sleeuwijk op een 1-0 voorsprong zet. Lang kan hier niet van genoten worden want drie minuten later valt de gelijkmaker aan de andere kant als een directe vrije trap na een onnodig gemaakte overtreding net buiten de zestien onberispelijk binnen geschoten wordt. Tussenstand 1-1. Kort hierna lijkt de keeper van GRC Sleeuwijk een helpende hand te bieden door over een terugspeelbal heen trappen maar gelukkig voor de doelman kruipt de bal langzaam langs de verkeerde kant van de paal. Even later een poging van afstand door Sven maar ook deze  treft geen doel. In de 22e minuut moet Milan handelend optreden en voorkomt hij met een redding, na een Giessen/Rijswijkse poging uit wederom een directe vrije trap, een voorsprong voor de bezoekers.
In de 26e minuut zet Remko met een crosspass Danny aan het werk maar laatstgenoemde speler ziet zijn doelpoging naast gaan. In de 32e minuut valt de 2-1. Een goedlopende Sleeuwijkse aanval waar Richard, Danny en Naut bij betrokken zijn bezorgt Jesse vd. M. bij de tweede paal de bal die onberispelijk binnen gewerkt wordt. Net voor rust lijkt Tijmen op weg naar de 3-1 maar diens inzet kan net door een tegenstander tot een corner verwerkt worden. Met een 2-1 voorsprong en door regen doorweekte tenues wordt de limonade opgezocht.

Direct na rust lijkt Danny de 3-1 te scoren maar ook nu treft zijn inzet geen doel. Twee minuten later een kans voor GRC, na balverlies van de ingebrachte Chris, maar uit een gegeven voorzet zijn het twee spelers van GRC die de bal bij de tweede paal niet binnen kunnen lopen. Hierna is het Sleeuwijk wat de bovenliggende ploeg is en zien we de brandstoftank van GRC langzaam leeglopen. Sleeuwijk voert aanvallend de druk op en het wachten is op de derde treffer. Rond de 55e minuut moet de keeper van GRC handelend en reddend optreden op inzetten van respectievelijk Danny, Josbert en is het Tijmen die uit een corner net niet weet te scoren. In de 66e minuut valt dan eindelijk de 3-1. Naut brengt met een voorzet de bal in de zestien van de tegenstander en Richard weet koppend de bal achter de keeper te werken. Vijf minuten later is het wederom Richard die na goed voorbereidend werk van Josbert zichzelf in een 1:1 situatie met de keeper brengt en beheerst de 4-1 scoort. Hiermee zit Sleeuwijk op rozen en is de wedstrijd gespeeld. Sleeuwijk blijft aanzetten en Josbert lijkt uit een rebound in de 83e minuut de 5-1 te scoren maar wegens vermeend buitenspel wordt de goal afgekeurd. In de 88e minuut mag dan eindelijk Danny zijn doelpunt vieren na eerdere pogingen naast en op de paal te hebben zien belanden. Wederom scoort Danny net als vaker een beauty van een goal en met een uiteindelijke 5-1 stand klinkt na wat blessuretijd richting vijf uur het eindsignaal.

Vervelend is wel dat Naut mogelijk een lelijke knieblessure heeft opgelopen. Laten we hopen dat de schade meevalt en hij de komende wedstrijden gewoon van de partij kan zijn.

Volgende weekend is Sleeuwijk 2 vrij van verplichtingen om over twee weken de uitwedstrijd tegen
Tricht te spelen.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 3 april 2023


Overige nieuwsberichten

Banner ESBI
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's