terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


TRAIN(ST)ER GEZOCHT

Beste lezer,

Sleeuwijk Vrouwen 2 is voor seizoen 23/24 op zoek naar een nieuwe trainer! Onze huidige trainer gaat ons na vele gezellige jaren helaas verlaten. Maar dat betekent natuurlijk wel dat er een ontzettend leuke positie vrijkomt in ons team! Wordt jij de nieuwe trainer van Vrouwen 2? Lees dan verder!

Over ons
Wij zijn een grote groep gezellige dames met een gedeelde passie voor voetbal, sportiviteit en gezelligheid. Onze leeftijden variëren tussen de 19 en 35 jaar oud. Elke week staat deze zaterdagfamilie weer klaar om een lekker potje te gaan voetballen. De eerste, tweede én derde helft wordt met veel plezier en power uitgespeeld. Afgelopen seizoen hebben we in de vierde klasse gespeeld. In onze competitie zijn wij op het moment het enige tweede elftal; onze tegenstanders zijn allemaal eerste teams uit de regio. Helaas bungelen we nog altijd onderaan, maar gelukkig mag dat de pret niet drukken en gaan wij vol goede moed het volgende voetbalseizoen in. En dat is waar JIJ in komt springen!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, sportieve trainer of trainster die ons met zijn of haar frisse blik naar de top kan brengen. We zien graag dat je met creatieve formaties aan de slag gaat en ons tijdens wedstrijden en trainingen goed coacht. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk dat je een positieve instelling hebt.

Kortom, ben jij beschikbaar op dinsdag- en donderdagavond van 19:30-21:00 en heb je er zin in om op zaterdagen langs de lijn ons team door de wedstrijden heen te coachen, stuur dan een mailtje naar dameszaken@vvsleeuwijk.nl

Hopelijk tot snel!


Sportieve groet,


Alle dames van Sleeuwijk Vrouwen 2


Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 2 april 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Trainingskampen
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's