terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 11 maart

Sleeuwijk 2

Wederom GJS op een nederlaag getrakteerd

Ook de returnwedstrijd tegen GJS leverde afgelopen zaterdag net als eerder de thuiswedstrijd een overwinning op voor Sleeuwijk 2.Na 90 minuten is de eindstand op 1-3 bepaald door doelpunten van Danny, Richard en Jesse de R. Dat Sleeuwijk rond klok van twee uur een driepunter kan noteren zou op basis van het eerste kwartier niet realistisch zijn. Al in de 4e minuut kruipt Sleeuwijk door het oog van de naald maar een doelpoging van GJS gaat gelukkig voorlangs. In de 12e minuut is het Milan die een 1:1 duel met een aanvaller van de thuisclub in zijn voordeel uit ziet vallen waardoor schadevrij en zonder tegengoals het eerste kwartier doorgekomen wordt. De eerste echte aanvalsimpuls voor Sleeuwijk valt in de 16e minuut te noteren. Petar zet vanaf rechts goed door en zijn losgelaten
voorzet belandt bij op de lat achter de keeper. Niet veel later is het Tijmen die aan de andere kant een gegeven voorzet nipt tot een corner kan verwerken net voor een inlopende aanvaller van de thuisclub de bal binnen had kunnen lopen. In de 23e minuut valt nog een wapenfeit van GJS te noteren echter belandt een direct genomen vrije bal gelukkig voor Sleeuwijk hoog in het zijnet. De wedstrijd geraakt ietwat meer in evenwicht en steeds vaker lukt Sleeuwijk de aanvallers aan het werk te zetten. Zo ook in de 28e minuut als met een dieptepass Danny aan de bal komt. Vanaf links passeert hij zijn tegenstander en met een geplaatst schot wordt de bal in de verste bovenhoek geplaatst en prijkt de 0-1 op het scorebord. Sleeuwijk zet hierna aan om de marge te vergroten en in de 35e minuut is Richard dichtbij de 2e treffer. Aan de andere kant blijft GJS loeren op een snelle tegenaanval maar onder leiding van een ijzersterk centrum wordt de aanvalsdrang keurig beteugeld. Net voor rust dienen zich nog meerdere mogelijkheden aan  voor Sleeuwijk maar zowel Josbert, Jesse, Sten en Pettar lukt het niet om de tweede treffer te scoren.

Na de rust valt al vrij snel het kwartje de kant van Sleeuwijk op. Een voorzet vanaf recht wordt ongelukkig verwerkt door een verdediger van de thuisclub waardoor er hands in het zestien meter gebied gemaakt wordt  en de toegekende penalty wordt onberispelijk door Richard binnen geschoten, tussenstand 0-2. GJS voert de druk op en in de 61e minuut wordt niet scherp ingrijpen afgestraft en wordt de aansluitingstreffer door de thuisclub gescoord. Gevreesd wordt dat dit weleens een cruciaal kantelpunt van de wedstrijd zou kunnen zijn ware het niet dat binnen twee minuten de 1-3 door Jesse de R. gescoord wordt door een slimme breedtepass van Josbert beheerst binnen te schieten. GJS gaat vol voor de aanval en in de 78e minuut ziet Milan een schot van de thuisclub als laatste wapenfeit voorlangs gaan. In de laatste 10 minuten wordt de aanvallers van Sleeuwijk veel ruimte gelaten en met een beetje meer overtuiging had de marge nog groter uit kunnen vallen maar helaas zijn de ingevallen Stef en de hardwerkende Petar net niet in staat om de 1-4 te scoren. Met een eindstand van 1-3 en dus met drie punten in de pocket wordt de Roef opgezocht waar we nog net getuige konden zijn dat onze Roel als pupil van de week bij het eerste de keeper van Dongen kansloos laat met zijn inzet rond de klok van drie uur.

Samenvattend;
Een lastig eerste kwartier voor Sleeuwijk 2, om daarna het initiatief naar zich toe te trekken. Danny scoort op het juiste moment een beauty van een doelpunt en dus de 0-1. Op een gunstig moment schiet Richard de 0-2 binnen uit een toegekende strafschop waarna rond de 61e minuut Sleeuwijk zichzelf in de problemen brengt door GJS kans te bieden de aansluitingstreffer te laten scoren. Gelukkig weet binnen twee minuten Jesse de R. de marge weer op twee te brengen waarna Sleeuwijk verzuimt heeft de voorsprong verder uit te bouwen. Het centrum bestaat vandaag uit een brok routine wat de afwezige Corne mogelijk zorgen zal doen baren want Arjan kennende zal hij zijn verworven plekje niet snel afstaan.

Door het terugtrekken van Alblasserdam en ASWH uit de competitie is het tweede de komende twee zaterdagen vrij van competitie verplichtingen en kan toegewerkt worden naar de eerstvolgende thuiswedstrijd van 1 april als we als gastheer fungeren voor GRC14.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 13 maart 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Verdoold Rijopleidingen
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's