terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 25 febr

Sleeuwijk 2

3 punten ondanks niet al te best spel

Vandaag de wedstrijd thuis tegen VVAC die in januari door de sneeuwval afgelast werd. Vandaag moeten we het doen zonder Richard die de Alpen heeft opgezocht en tevens de opdracht heeft meegekregen om een locatie te vinden waar mogelijk een trainingskamp belegd kan worden. Richard gaat ons deze week aanvullende informatie geven maar de eerste foto zag er veelbelovend uit.

Gerard neemt vandaag de rol van Otto over (diens afwezigheid roept nog steeds heel veel vragen op) en fungeert vandaag als assistent van de scheidsrechter. Bij deze dank namens het team en top dat je dit hebt willen doen Gerard (speciaal woord van dank namens Sven overigens). Direct na het beginsignaal is het Sleeuwijk wat druk zet op de achterhoede van VVAC en dit levert binnen 45 seconden een balverovering op door Danny. Zijn poging om vanaf afstand de keeper van de tegenstander te verschalken levert helaas niet de gewenste snelle openingstreffer op. In de 7e minuut is het Milan die handelend op moet treden om hiermee de eerste aanvalsdrang van de bezoekers in de kiem te smoren. Uit de daarop volgende counter is het David die zijn inzet vanaf randje zestien geen doel ziet treffen dit na voorbereidend werk van Danny. Sleeuwijk pakt hierna het initiatief en in de 22e minuut zet Jesse de R. Danny in een 1:1 situatie. Met een passeerbeweging speelt laatst genoemde speler zich vrij en vanaf een meter of twintig krult de bal net over de kruising waardoor de brilstand op het scorebord blijft staan. In de dertigste minuut een balverovering door Remco (een door Mathias gewenste zaagactie was niet eens nodig) en met een splijtende dieptepass wordt Josbert aan het werk gezet richting het zestien meter gebied van de bezoekers. Josbert zet goed door richting de achterlijn en behoudt het overzicht en legt de bal keurig terug op de bijsluitende Danny die met een beheerste inzet de keeper van de tegenstander verschalkt en de 1-aan laat tekenen. De wedstrijd krijgt richting de rust een meer open karakter en te vaak grossiert Sleeuwijk in onnodig balverlies en komt mede hierdoor niet meer tot goedlopend aanvallen toe en wordt de limonade met een 1-0 voorsprong opgezocht.

De rust wordt aangewend om enkele positiewisselingen door te voeren om daarmee ietwat meer balans in het team te krijgen. In de 48e minuut het eerste wapenfeit van Sleeuwijk in deel twee. Uit een corner is het Corne die net niet de tweede treffer kan binnen knikken. Uit de counter van VVAC hierna kruipt Sleeuwijk door het oog van de naald als uit een aanval over rechts de bal bij een volledig vrijstaande speler van VVAC bezorgd wordt maar ietwat gehaast wordt deze 200% kans hoog over geschoten waardoor de stand niet in evenwicht gebracht wordt. Hierna zakt het spelbeeld van beide teams naar een matig niveau. Van verzorgd spel is geen sprake en zeker Sleeuwijk speelde mogelijk de slechtste 45 minuten van het seizoen. Richting het eindsignaal lijkt Sleeuwijk nog op weg naar de tweede treffer. Danny ziet zijn inzet in de 82e minuut gepareerd door de keeper van VVAC en de invallende Stef leek op weg naar de tweede treffer maar door en buitenspel en ruzie met het ijzerwerk valt de tweede treffer niet te noteren. Na 90 minuten reguliere speeltijd en enkele minuten blessuretijd (oorzaak krampaanval Jesse vd. M.) klinkt het eindsignaal en mag Sleeuwijk drie punten toevoegen aan het puntentotaal. Snel vergeten deze wedstrijd en de punten koesteren en op naar volgende week als Nieuw Lekkerland op de Roef als tegenstander zal fungeren.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 27 februari 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Cando
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's