terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 4 febr

Sleeuwijk 2

Ondanks hoge amusementswaarde geveld door de koploper

In Drechtstreek wordt vandaag de koploper van het lopende voetbalseizoen getroffen. Uit werd nipt met 3-2 verloren. De tegenstander herbergt een dosis aan individuele kwaliteiten en zaak is om juist dat in de kiem te smoren waar zeker in de eerste helft niet altijd sprake van was ondanks alle verwoede pogingen daartoe. De eerste tien minuten heeft Drechtstreek optisch gezien het betere van het spel echter gevaarlijke situaties levert dit niet op voor de verdediging van Sleeuwijk. In de 12e minuut worden de bezoekers in het zadel geholpen. De afspraak diepte pass voor een breedte pass wordt niet nagekomen en mede hierdoor wordt de basis gelegd voor een vrije trap waar Milan voor het eerst dit seizoen op een slippertje betrapt wordt en de 0-1 valt. Drie minuten later had Josbert de gelijkmaker op zijn pantoffel uit een breedtepass van Danny maar de inzet gaat rakelings over het doel van de bezoekers. Zes minuten later een uitgelezen mogelijkheid om wel de gelijkmaker te laten noteren maar na een goedlopende aanval over de schijven Danny, Richard, Sten is het Danny die zijn inzet net gepareerd ziet door de keeper van de tegenstander. Twee minuten later weet de Sleeuwijkse verdediging een goedlopende aanval van de bezoekers nipt in de kiem te smoren. Rond het half uur lijkt niets de gelijkmaker in de weg te staan maar zowel Josbert als Richard weten de trekker niet over te halen. Sleeuwijk zet richting het rustsignaal stevig aan en vier minuten voordat de thee opgezocht wordt is het Thieze die op randje zestien onreglementair gestopt wordt. Danny zet zich achter de bal en zijn voorzichtige maar met gevoel geplaatste inzet gaat nipt langs de verkeerde kant van  de paal. Tja en zelf niet scoren, ….  Drie minuten later en bijna in het rustsignaal is het Drechtsreek wat net buiten de zestien een vrije trap mag nemen en daar waar Sleeuwijk niet scoorde zijn het bezoekers wel die het net weten te vinden waarmee de ruststand op 0-2 bepaald wordt. (Fantastische vrije bal overigens)

Na de rust een vol op de aanval spelend Sleeuwijk. In de 47e minuut lijkt de felbegeerde aan- sluitingstreffer al te vallen maar een voorzet van Danny belandt op de lat en de terugkomende bal kan net niet door Josbert binnen gewerkt worden. Drechtstreek lijkt overrompeld door de aanvalsdrang van Sleeuwijk en kruipt door de oog van de naald als de goed invallende  Stef in de 52e minuut een inzet net gestuit ziet door de keeper. De bezoekers loeren op de counter en in de 58e minuut is het Milan die een 1:1 situatie in zijn voordeel weet te beslechten. Over de flanken blijft Sleeuwijk proberen bressen te slaan in de verdediging van de bezoekers en in de 63e minuut bezorgt dit Sleeuwijk een mogelijkheid uit een voorzet van Josbert. Helaas geen meelopende medespelers en dus valt de aansluitingstreffer niet. Drechtstreek verzuimt in de 73e minuut onnodig balverlies op het middenveld van Sleeuwijk af te straffen  en een belangrijk moment doet zich voor in de 78e minuut als een mooie aanval van Sleeuwijk niet afgerond wordt door 100% vrijstaande Jesse. Hij ziet deze levensgrote mogelijkheid niet bekroont met een doelpunt maar ziet zijn inzet uit de draai op veld 2 belanden. Met nog ruim een kwartier op de klok had dit mogelijk de inleiding gevormd voor een puntendeling al is nog maar de vraag of een tweede treffer gevallen zou zijn. Richting het eind van de wedstrijd teistert Drechtstreek nog de lat maar uiteindelijk wordt de eindstand op 0-2 bepaald.

Gevochten en gestreden voor elke meter levert helaas geen punt voor Sleeuwijk 2.
Het aanwezig publiek is door beide teams een mooie pot voetbal  voorgeschoteld. Drechtstreek wordt succes gewenst op jacht naar de promotie en voor Sleeuwijk is het zaak de scherven bij elkaar te rapen om de volgende wedstrijd uit tegen de Alblas met vertrouwen tegemoet te zien.Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 6 februari 2023


Overige nieuwsberichten

Banner Sportstroom
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's