Jeugdpartner

Nieuwjaarswedstrijd 2023

Vrouwenvoetbal 40 jaar!! Afgelopen seizoen stonden er al een aantal activiteiten gepland, maar door Corona konden deze helaas geen doorgang vinden. Daarom hebben we besloten alle festiviteiten rondom het jubileum één seizoen op te schuivend, waaronder de nieuwjaarswedstrijd.

Dus ja! Het is eindelijk weer zo ver!
Op zaterdag 7 januari 2023 zal de traditionele nieuwjaarswedstrijd  weer gespeeld worden en dit jaar dus net even in een ander jasje.

Vrouwenvoetbal bij VV Sleeuwijk bestaat 40 jaar en dat is een geweldig gegeven en laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan.

Daarom wordt de nieuwjaarswedstrijd dit jaar gespeeld door een selectie van oud sleeuwijk speelsters tegen de huidige selectie van vrouwen 1/2 ondersteund door oud-trainers/oud-leiders.

De wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld. Daarna is aansluitend de nieuwjaarsreceptie om 16.00 uur’

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 23 november 2022

Banner Sportstroom