terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


STEUN VV SLEEUWIJK – Rabo ClubSupport 2022

Steun jouw favoriete clubs of verenigingen door te stemmen via de Rabo ClubSupport actie! Ook in 2022 heeft de Rabobank een geldbedrag ter beschikking gesteld om lokale verenigingen te ondersteunen. Mede hierdoor zullen verenigingen ertoe in staat zijn om te investeren in o.a. verduurzaming.

Ook VV Sleeuwijk neemt deel aan de Rabo ClubSupport! Leden van de Rabobank kunnen op de vereniging stemmen om ervoor te zorgen dat de financiële ondersteuning zo hoog mogelijk zal worden. Meer stemmen zal betekenen dat de voetbalvereniging meer financiële middelen krijgt. Als VV Sleeuwijk willen we natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnen halen.

Als lid van de Rabobank bepaal jij mede welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Hoe kan ik stemmen?
Iedereen die lid is kan stemmen door in te loggen in de ‘Rabo Bankieren’-app of op de website en via 'Zelf regelen'en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.


Voor meer informatie over de Rabo ClubSupport-actie kan je klikken op de volgende link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Stemmen is nu mogelijk tot 27 september 2022, wacht dus niet en dien uw stemmen direct in!


Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 12 september 2022


Overige nieuwsberichten

Banner Van Den Heuvel
© 2001-2022 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's