Jeugdpartner

Corine van der Bend Roefvrouw van het jaar!

Vrijdag 1 juli is Corine van der Bend tijdens de vrijwilligersavond uitgeroepen tot Roefvrouw van het jaar.

Corine is iemand die al jaren lang veel tijd en energie in de vereniging steekt. Ze doet dat voornamelijk voor de jeugd en de vrouwen. Bijna alles wat ze doet gebeurt “achter de schermen”, dus min of meer uit het zicht van de meeste leden. Maar juist daar verzet ze echt heel veel belangrijk werk voor onze vereniging. Het was tijdens de vrijwilligersavond voor iedereen een verrassing omdat we deze keer geen voordrachten en stemronde hebben gehouden. De rede hiervoor is dat we als bestuur vonden dat Corine het dit jaar meer dan verdiende om haar op deze manier in het zonnetje te zetten Corine zit namelijk al jaren in het jeugdbestuur, ze zit in de TC van de vrouwen en meiden, ze regelt de kleding voor de jeugd en begeleiding en iedereen die dat verder nodig heeft. En ze helpt tussendoor als er tijd over is ook nog bij activiteiten die vanuit de jeugd geïnitieerd worden. Al met al meer dan voldoende om haar Roefvrouw van het jaar te maken.

Gefeliciteerd Corine en bedankt voor alle tijd die je steeds maar weer in onze vereniging beschikbaar bent.

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 3 juli 2022

Banner Sportstroom