Jeugdpartner

Sleeuwijk Vrouwen 1 is volgend seizoen 1ste klasser!!

Ik hoor het u denken. Hoe dan? De finale wordt pas zaterdag gespeeld?
Dat was ook inderdaad de planning. Echter vandaag heeft de KNVB hierover contact met ons opgenomen. Nadat alle verenigingen eind vorige week hun wensen voor de indeling voor het nieuwe seizoen hadden doorgegeven, bleek dat er een vrouwenteam uit de eerste klasse volgend seizoen liever een klasse lager wil gaan spelen. Er kwam dus een extra plek vrij. En dit betekent dus dat de finale niet meer gespeeld hoeft te worden. Beide finalisten promoveren. Sleeuwijk vrouwen 1 speelt volgend seizoen dus in de 1ste klasse. Hoger dan ze ooit gespeeld hebben. Iets waar we als vereniging dus heel erg trots op kunnen zijn. En de timing is ook nog eens heel bijzonder. Want nadat de vrouwen in het seizoen van ons 75-jarig jubileum kampioen werden in de 3de klasse en de finale van de districtsbeker speelde, promoveren ze nu naar de eerste klasse in het seizoen dat onze vrouwen-/meidenafdeling 40 jaar bestaat. Mooier kan bijna niet.

Namens het bestuur,
Edwin