terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Wedstrijdverslag 4 juni

Sleeuwijk 2

Sleeuwijk twee sluit seizoen als een waardig kampioen af!

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen 2021-2022 met alles er op en er aan zelfs een primeur voor de vereniging.  Voor het eerst in het bestaan heeft het tweede vandaag een pupil van de week. Onze trouwe thuis supporter Roel krijgt en verdient de eer en naar vernomen heeft hij van de eerste tot de laatste minuut genoten en dit met volle teugen. Van tevoren voerde Roel de druk op toen hem gevraagd werd de uitslag te voorspellen en met een 6-0 voerde hij de druk behoorlijk op. Even is nog getracht hem te ontlokken dat hij een Ajax supporter was maar standvastig als hij is blijft hij toch echt Sparta Rotterdam als zijn favoriete club zien.

Zoals vermeld vandaag de laatste thuiswedstrijd en wel tegen Papendrecht wat terug te vinden is op positie negen van de ranglijst. Uit is de tegenstander met 1-3 verslagen in een van horen zeggen zeker geen al te beste partij van Sleeuwijk. Gesterkt door de hunkering naar wederom een overwinning schiet Sleeuwijk als een komeet uit de startblokken en is het in de 2e minuut Robin die jawel met zijn linker vernietigend van buiten de zestien uithaalt en de keeper volstrekt kansloos laat.
De 1-0 staat op het scorebord! Papendrecht baalt zichtbaar en zoekt verbeten de aanval wat er mede voor zorgt dat John (hij vervangt Patrick die de enkels los moest maken voor een optreden van A v B later op de avond) rond de 14e minuut een aantal maal handelend op moet treden en ook nog een keer de helpende hand van lat nodig had om de gelijkmaker te voorkomen. In de 17e minuut probeert Arjan van afstand voor de tweede maal de keeper van de gasten te verschalken maar  zijn poging betekende niet de tweede treffer. Deze valt wel als in de 19e minuut als Tijmen (heeft alle wedstrijden 90 minuten plus blessuretijd gespeeld dit seizoen en voren horen zeggen geen enkele training gemist, grote klasse!) de bal onderschept en met een steekpass Jesse vd. M de zestien in stuurt. Genoemde Jesse scoort de 2-0 door een verdediger uit te kappen en met een krullende bal in de verre hoek voor de tweede maal ervoor zorgt dat Papendrecht af dient te trappen. Binnen 1 minuut valt de 2-1 als na vermeend buitenspel door gespeeld mag worden en Papendrecht de aansluitingstreffer scoort. De volledig open wedstrijd bezorgt Chamit binnen een minuut de mogelijkheid de marge weer op twee te brengen maar helaas lukt hem dit niet. Vier minuten later is het toch Chamit die na een goede actie in de zestien snoeihard de bal in het dak van het doel jaagt en alsnog de 3-1 scoort. In de 30e minuut valt de 4-1 als wederom Jesse scoort nu na een dieptepass van Remko over een dertig meter. De lob van Jesse mag heel voorzichtig een schoonheid genoemd worden. Zeven minuten voor het rustsignaal lijkt Jesse op weg te gaan voor zijn derde van de middag maar in een 1:1 duel met de keeper komt laatstgenoemde als winnaar uit de strijd. De ruststand wordt daarom op 4-1 bepaald.

Ns de rust komen Pasqualle en Jesse in het veld voor Robin en David en voor Pasqualle betekent dit vooralsnog zijn laatste 45 minuten in Sleeuwijk 2. Arjan brengt de wedstrijd in minuut 46 tot leven door een overheerlijke breedtepass op een medespeler waarvan nog steeds niet bekend is voor wie deze bedoeld was. Wel bekend is dat John handelend moet optreden om de 4-2 te voorkomen. In de 52e minuut valt deze alsnog als een aanvaller met een zwart shirt alleen op John af mag gaan en deze in tegenstelling tot eerder Jesse 1:1 wel weet te scoren, 4-2. Hierna is het al wat Sleeuwijk wat de klok slaat. In de 59e minuut krijgt Sleeuwijk terecht een penalty die Dennis onberispelijk binnen schiet. Hierna al vrij snel een kans voor Pasqualle die wel erg opvallend op jacht lijkt naar treffers deze middag, na een voorzet van Danny. Een minuut later is het dan toch raak voor onze topscoorder als hij na goed doorgaan van Richard bij de tweede paal de 6-2 mag laten noteren. Even ontstaat verwarring of het niet al 7-2 was maar Roel corrigeert snel het scorebord en de jacht op de volgende treffer wordt ingezet. Na een actie van Chamit krijgt Pasqualle wederom  de mogelijkheid zijn doelpuntentotaal op te vijzelen maar naar later blijkt blijft de teller deze middag op 1 staan dit ondanks tweemaal een omhaal,  een bal op de paal daar waar de  bal die afgegeven had moeten worden op Jesse.

Ricardo, Thomas en even later Chris pakken in de laatste wedstrijd ook nog lekker minuten en in de 76e minuut is het Thomas die Ricardo de bal bezorgd en met een lage schuiver verschijnt alsnog de 7-2 op het scorebord. Twee minuten later wordt dit kunststukje herhaald en wederom is het Ricardo die na een steekpass van Thomas met een droge knal de keeper passeert en de 8-2 scoort. In de 84e minuut valt de negende en naar later blijkt de laatste treffer van het seizoen. Nu is het Ricardo die de bal bij Thomas bezorgt en met een inzet in de korte hoek wordt de 9-2 gescoord wat tevens de eindstand betekent.

Met deze overwinning wordt definitief na eerder de 1e periodetitel gewonnen te hebben de 3e periode gepakt en naar horen zeggen vindt de huldiging van beide periodes op een later moment plaats. Met 59 punten op de teller en een doelsaldo van 80 voor en 22 tegen mag Sleeuwijk 2 zich een terecht kampioen noemen.

Na afloop ontvangt Roel een vaantje van alle spelers met hun handtekening erop en ook wordt nog even de eindstand van de competitie handmatig vermeld. Ter completering ontvang hij een mooi ingelijste foto, snoepgoed en op de koop toe mag hij ook de voor de toss ontvangen Euro van de scheidsrechter behouden. O ja alleen op de keeper afgaand heeft hij natuurlijk ook nog gescoord!

Van Pasqualle wordt in de kleedkamer afscheid genomen al is hem wel de datum van de eerste training van he nieuwe seizoen ingefluisterd. Hiermee komt een eind aan een mooi en memorabel seizoen van Sleeuwijk2. Een seizoen wat mooie maar ook vervelende momenten heeft gekend. Er is gelachen, we zijn boos en teleurgesteld geweest maar bovenal zijn we trots op wat bereikt is. EEN MOOI EN FANTASTISCH KAMIPOENSCHAP.

Behaald kampioenschap is mede gerealiseerd door;

Patrick, Johnny, Johan, Tijmen, Arjan, Remko, David, Richard, Dennis, Jesse, Jesse, Chamit, Pasqualle, Danny, Robin, Corne, Twan, Andor, Thieze, Sten, Boris, Naut, Lars, Lars, Lennard, Mike, Pettar, Stefan, Ruben, Bram, David, Josbert, Levi, Mathijs, Thomas, Arjo, Frans, Barry, Jimmy, Mack, Sven, Tristan, Ties, Jelle, Ronan, Sem, Ricardo, Chris, Casper, Sabir, Mark, Akram

Alsmede;

Andre, Jan, Piet, Otto, Fred, Michel, Antoin, Robert, Jeroen, Berdi en Ezra
En niet te vergeten Dirma, alsmede onze sponsors AH Sleeuwijk, Hubo en AS Creation

Zij hebben het allen graag gedaan voor de club!Wedstrijd nieuws, geplaatst door dick konings op 7 juni 2022


Overige nieuwsberichten

Banner ESBI
© 2001-2022 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk