Jeugdpartner

Stem nu op VV Sleeuwijk – Rookvrije Generatie Awards

VV Sleeuwijk is één van de initiatieven die dit jaar door de GGD West-Brabant is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards. Na onze aanmelding is de stemfase nu aangebroken. Mede door jullie stemmen kunnen we als VV Sleeuwijk meer aandacht vragen voor een rookvrije generatie en tegelijkertijd kans maken op een mooie prijs.
De publieksstemmen tellen voor 50% mee. De andere 50% wordt bepaald door de regionale jury. Stemmen kan tot uiterlijk 15 juni. De winnaar zal eind juni bekend worden gemaakt!

Klik hier om te stemmen. Vergeet niet je stem te bevestigen!

We zijn als VV Sleeuwijk in 2019 al gaan nadenken over hoe we ons sportcomplex rookvrij zouden kunnen maken, omdat wij dit erg belangrijk vinden voor onze jeugd en natuurlijk ook de senioren. Sinds 1 januari 2020 hebben we ons sportcomplex rookvrij gemaakt op de ochtenden tijdens de jeugdwedstrijden. We hebben dit toen gelijk getrokken met het niet schenken van alcohol tijdens de jeugdwedstrijden. We hebben het voorjaar gebruikt om te laten zien dat wij rookvrij wilden worden met verschillende borden, tegels, en communicatie via de website. Zo kon iedereen ook alvast wennen aan het idee. Sinds augustus 2020 hebben we het hele complex rookvrij gemaakt en is er alleen nog een aparte rookruimte buiten. Het gaat gelukkig ook best goed met de handhaving ervan. Onze eigen leden zijn het ondertussen wel gewend en we kunnen elkaar erop aanspreken mocht dit nodig zijn. Vooral de bezoekers moeten er nog aan wennen, omdat nog maar weinig voetbalverenigingen rookvrij zijn.

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 15 mei 2022

Banner Trainingskampen