Jeugdpartner

Sleeuwijk 1 verliest bij concurrent

Heukelum 1 - Sleeuwijk 1  2-0 (0-0)

76. Tim Swebke 1-0; 90+7. Redouan Berghout 2-0.

Eerste helft
10. Eerste grote kans voor Heukelum. In een 1:1 duel is keeper Dekker de baas.
30. Nog geen doelpunten in Heukelum. Sleeuwijk en strijden vooral op het middenveld. Sleeuwijk is slordig in de eindpass waardoor de echte kansen uitblijven.
34. Grote kans voor Micic. Op aangeven van Rombouts schiet hij de bal van dichtbij in het zijnet.
34. In de tegenstoot red keeper Dekker knap op een strak schot van Sil van Putten vanaf de rand 16.
41. Heukelum claimt een penalty, maar krijgt die niet nadat Meijdam makkelijk is gaan liggen.

Tweede helft
49. Heukelum start voortvarend. Een vrije bal gaat langs de muur, maar is een makkelijke prooi voor keeper Dekker;
49. De daarop volgende vrije schotkans van Heukelum, vanaf een meter of 10 voor de goal, gaat ruim over.
60. De wedstrijd is weer meer in balans al krijgt Sleeuwijk weinig grote kansen.
72. Wissel Sleeuwijk: Branderhorst voor Micic;
76. Heukelum komt op 1-0. De bal wordt uit een corner bij de 2e paal binnen gekopt.
80. Sleeuwijk moet meer druk gaan zetten, waardoor er meer ruimte ontstaat voor Heukelum. De verdedigers van Sleeuwijk moeten daardoor vaker aan de bak.
83. Wissels Sleeuwijk: Tuitman en Sten Pijlman voor Ton Drost en Sven de Man;
85. Kopbal Branderhorst en intikker Sten Pijlman belanden in de handen van keeper Van t Pad;
96. Sleeuwijk krijgt nog een corner. Zelf keeper Dekker gaat mee naar voren om de gelijkmaker te forceren.
97. In de tegenstoot kan de snelle Redouan Berghout de 2-0 in een leeg doel schuiven.

Wedstrijd nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 30 april 2022

Banner Verdoold Rijopleidingen