Jeugdpartner

Velden 1, 2 en 3 voorzien van LED-verlichting!

Voor de meeste mensen zal het misschien onopgemerkt zijn gebleven. Vorige week kon je voor de trainingen ’s-avonds de veldverlichting aanzetten en deze week is dat niet anders. Vanaf maandag is Strago echter gestart met het aanbrengen van de LED-verlichting op de velden 1, 2 en 3. En dinsdagavond waren alle schijnwerpers al uitgewisseld. De oefenhoek en veld 4 zijn bewust niet omgezet in LED omdat de verlichting op die velden bijna niet aan staat. Op dit moment werkt de bediening nog via de oude besturingskast in het ballenhok. Binnenkort wordt hiervoor ook nog een hele nieuwe besturingskast geplaatst door Strago.

Het aanbrengen van deze zuinige verlichting is een mooie stap in de verdere verduurzaming van ons complex en het scheelt op jaarbasis ook behoorlijk op onze energierekening. Het aanbrengen van deze LED-verlichting is natuurlijk wel een behoorlijke investering voor onze vereniging. Een deel hiervan kunnen we vergoedt krijgen via de landelijke verduurzamingssubsidie vanuit de overheid en de rest kunnen we zelf investeren vanuit ons eigen vermogen. Iets waar we als vereniging best trots op mogen zijn.

Bestuur vv Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 9 februari 2022