Jeugdpartner

Selectie nieuws (update 15/6) 2022-2023

15 juni - Verdediger Ton Drost (28 jaar) heeft, vanwege drukke werkzaamheden, besloten terug te keren bij BZC'14. Ton speelde 2 seizoen voor Sleeuwijk 1, waarin hij 28 officiële wedstrijden speelde. Ton bedankt!

————————-

8 juni - Aanvaller Lars Branderhorst (22 jaar) keert na twee seizoenen terug naar Dussense Boys. Lars speelde 22 officiële wedstrijden in Sleeuwijk 1 en maakte daarom 2 goals. Lars bedankt!

————————-

3 juni - Ook zijn we blij te kunnen melden dat een groot aantal jeugdspelers vanaf komend seizoen over komt naar de selectie. Uit het JO19-1 kampioenselftal, dat ook nog voor promotie strijdt, komen Ties, Ronan, Sven, Jesse, Casper en Mathieu na de zomer definitief over. Succes mannen!

————————-

3 juni - Frank ter Schiphorst voetbalt komend seizoen op De Roef. De 27 jarige aanvaller komt over van vierde klasser SSC ‘55. Geen onbekende, want in de tien jaar die hij daar onderdeel uit maakte van de selectie speelde hij geregeld tegen Sleeuwijk.

————————-

30 mei - Thijs van Helvert (24jr) komt volgend seizoen over van buurman Altena. Thijs hersteld momenteel van een blessure en is geen onbekende op De Roef.

Hij speelde eerder bij Sleeuwijk in de JO19-1, waarmee hij kampioen werd, en maakte op 5 december zijn debuut in Sleeuwijk 1, thuis tegen GVV'63 1-1, onder trainer Philip Den Haan. Sinds 2016-2017 was hij een vaste waarde in de selectie van Altena.

———————

17 maart - Keeper Milan van der Stelt (18 jaar) speelt komend seizoen bij Sleeuwijk. De talentvolle doelman komt over van WSC 019. Milan is de zoon van onze keeperstrainer Jeroen van der Stelt. Beide zijn woonachtig in Nieuwendijk.

------------------------------

Januari 2022 - Na een geslaagd en zonnig trainingskamp in Albufeira zijn we blij te kunnen melden dat onze selectie het komende seizoen geheel in tact blijft. De jonge en talentvolle groep wil graag samen met de technische staf verder werken om een stabiele 2e klasser te worden en te blijven.

Ook de in de wintertop van competitie genoot SVW over gekomen Boris Pijlman (21 jaar) was mee op trainingskamp. De talentvolle middenvelder hersteld momenteel van een kruisband blessure. Boris is het jongere broertje van Sten die afgelopen zomer de overstap naar De Roef maakte. Boris werd in april vorig jaar geopereerd en speelde dit seizoen daardoor nog geen officiële wedstrijden voor SVW. Hij is daarom per direct speelgerechtigd.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 16 juni 2022

Banner ESBI