Jeugdpartner

Selectie nieuws (update) 2022-2023

Keeper Milan van der Stelt (18 jaar) speelt komend seizoen bij Sleeuwijk. De talentvolle doelman komt over van WSC 019. Milan is de zoon van onze keeperstrainer Jeroen van der Stelt. Beide zijn woonachtig in Nieuwendijk.

Eerdere berichten:

Januari 2022
Na een geslaagd en zonnig trainingskamp in Albufeira zijn we blij te kunnen melden dat onze selectie het komende seizoen geheel in tact blijft. De jonge en talentvolle groep wil graag samen met de technische staf verder werken om een stabiele 2e klasser te worden en te blijven.

Ook de in de wintertop van competitie genoot SVW over gekomen Boris Pijlman (21 jaar) was mee op trainingskamp. De talentvolle middenvelder hersteld momenteel van een kruisband blessure. Boris is het jongere broertje van Sten die afgelopen zomer de overstap naar De Roef maakte. Boris werd in april vorig jaar geopereerd en speelde dit seizoen daardoor nog geen officiële wedstrijden voor SVW. Hij is daarom per direct speelgerechtigd.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 17 maart 2022

Banner Sportstroom