Jeugdpartner

Geen vuurwerk op het complex afsteken en zeker niet op het kunstgras aub!!

Afgelopen week werd duidelijk dat er ook deze jaarwisseling een algeheel vuurwerkverbod geldt. Weer iets wat we niet mogen in deze toch al zo ingewikkelde periode. Geen vuurwerk kopen is dan dus het gevolg. Maar ik hoor bijna iedere avond en zeker in het weekend dat er genoeg mensen zijn die al vuurwerk hebben. Afsteken mag op dit moment natuurlijk nergens en op ons complex dus ook niet. Maar blijkbaar gebeurt dat helaas wel! vanuit de vereniging wil ik iedereen die op ons complex komt verzoeken om daar geen vuurwerk af te steken en zeker niet op onze kunstgrasvelden. De afgelopen dagen is dat helaas wel gebeurt, met alle gevolgen van dien. De brandplekken die daardoor nu in het veld zitten gaan nooit meer weg. Erg zonde allemaal en helemaal nergens voor nodig.

Bestuur vv Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 24 november 2021