Jeugdpartner

Trainingen van Voetbalschool Rivierenland bij vv Sleeuwijk weer van start

Op vrijdag 10 december start Voetbalschool Rivierenland weer met trainingen op Sportpark De Roef. Deze zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Jongens en meiden van 6 tot 13 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Bij voldoende aanmeldingen worden de trainingen over 2 groepen worden verdeeld op basis van de leeftijden.
Tijdens deze sessie gaan we weer aan de slag met het verbeteren van de motoriek en de technische vaardigheden. Daarnaast gaan we weer veel onder- en overtal situaties uitspelen in een verkleinde vorm. Uiteraard wordt er ook afgesloten met een partijspel. Alle vormen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau de trainingen kan afwerken.

De kosten zijn in totaal € 100,- voor 9 trainingen. Vooraf wordt de beschikbaarheid doorgenomen om vervolgens ook de totaalprijs af te spreken. Het is ook mogelijk om een extra trainingstenue aan te schaffen. Let op, dit is niet verplicht. Inschrijven is mogelijk via de website: www.voetbalschoolrivierenland.nl

Voor meer informatie of vragen kan je per mail of telefonisch contact opnemen.

Sportieve groet,
Nigel Branderhorst