Jeugdpartner

Corona update 15 januari 2021

Vrijdagavond 14 januari heeft er een persconferentie plaatsgevonden waarin is aangekondigd dat het vanaf heden weer grotendeels mogelijk is om te sporten. De belangrijkste maatregelen in het kort:

- Horeca blijft voorlopig nog gesloten (uitzondering voor afhaal of bestelling). Dit betekent dat de kantine ook nog dicht blijft.

- Buiten sporten mag weer in teamverband en wedstrijden onderling binnen de vereniging.

- Op buitensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht bij gebruik van voorzieningen binnen bij spelers van 18 jaar of ouder. Bijvoorbeeld in de kleedkamers of toiletten.

- Bij binnen en buiten sporten is geen publiek aanwezig. Dit geldt voor amateursport. En voor de professionele sport.

Ook voor de leden van vv Sleeuwijk zal dit betekenen dat er vanaf maandag weer getraind mag worden!
Hiervoor zal het reguliere trainingsschema aangehouden worden, hierop gelden geen uitzonderingen! Omdat de competitie nog niet hervat zal worden, willen we teams de mogelijkheid geven om ook op zaterdag te trainen. Om de drukte en beperkte veldbezetting zo goed mogelijk te spreiden, willen we de leiders vragen om dit met het (jeugd)bestuur te communiceren. We streven er hierbij naar om de jeugd vooral in de ochtend te laten trainen en de senioren hiervoor in de middag mogelijkheden te geven. Er is geen publiek toegestaan.

Voor teams met spelers/speelsters van 18 jaar en ouder zal het bij gebruik van voorzieningen binnen (zoals kleedkamers en toiletten) verplicht zijn om een coronatoegangscheck te doen.

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 15 januari 2022

Banner ESBI