Corona update 22 september 2021

Zoals iedereen ondertussen begrepen heeft worden vanaf zaterdag 25 september de coronamaatregelen weer versoepeld. De belangrijkste versoepeling voor ons als vereniging is het vervallen van de verplichting om 1,5 meter afstand te houden en het vervallen van een maximaal aantal bezoekers van onze “horeca”. Dus van ons terras en onze kantine. Wel zijn we als vereniging verplicht om vanaf 25 september het coronatoegangsbewijs (CTB) te gaan checken bij bezoekers vanaf 13 jaar. Dit CTB moet samen met een ID getoond kunnen worden. Het CTB moet door de bezoekers alleen getoond worden indien die in onze kantine verblijven. Dus als ze daar aan een tafeltje gaan zitten. Voor bezoekers bij de wedstrijden en op ons terras is de CTB niet nodig. Om deze aanpassingen voor ons als vereniging werkbaar te houden gaan we het in onze kantine als volgt regelen;

We blijven de bar gebruiken als afhaalpunt. Er zijn dus geen sta- en/of zitplaatsen aan de bar.
We blijven de looproutes en het eenrichting verkeer handhaven.
De looproute vanaf het terras naar de toiletten blijft ook in stand. Deze is gemarkeerd en dat voldoet aan de vanaf 25 september geldende regels. Voor toiletbezoek hoef je dus geen CTB te tonen.
Bij de bar gaan we werken met CoranaScanner en ook zullen we de mensen die binnen verblijven gaan vragen om hun CTB.
We beseffen ons dat het allemaal niet eenvoudig is. Voor wat betreft de kantine is het organisatorisch zelfs de lastigste periode in de Coronacrisis tot nu toe.  En dat geldt zeker voor de mensen die nu het scannen voor hun rekening gaan nemen. Het zijn op dit moment echter de regels waar we mee te maken hebben. We doen er als vereniging op deze manier het maximale aan om gebruik te kunnen blijven maken van onze kantine binnen de regels die er zijn. We rekenen dus op jullie begrip en medewerking.

Namens het bestuur

Edwin