Sleeuwijk 1 verliest ook 2e bekerwedstrijd

Bekerwedstrijd 2
Sleeuwijk 1 – Beerse Boys 1 0-3 (0-1)
Zaterdag 11 september 2021

Scoreverloop: 17. Jannes Mulders 0-1; 56. Jannes Mulders 0-2; 65. Jannes Mulders (penalty) 0-3.

De tweede bekerwedstrijd van dit seizoen leverde Beerse Boys de eerste 3 punten van het seizoen op. Zaterdagavond kwam de ploeg van trainer Hans Staps veel beter voor de dag dan in de eerste bekerwedstrijd tegen SVSSS. Spits Jannes Mulders opende de score tegen de zaterdag tweedeklasser in de 17e minuut op aangeven van Ryan Kolsters. In de tweede helft verdubbelde Jannes de score in de 56e minuut. Na goed doorzetten bezorgde Erik Jans de bal bij Daan Mulders die op zijn beurt broer Jannes in stelling bracht en die liet met een hard schot doelman Dekker van Sleeuwijk kansloos. Een duw in de rug van Daan Mulders in de 64e minuut leverde Beerse Boys een vrij gemakkelijk gegeven strafschop op, welke door wie anders dan Jannes Mulders perfect werd ingeschoten. In het slot van de wedstrijd maakten Arn Scholten en Tom Sengers nog hun debuut in Beerse Boys 1.

Bron: www.beerseboys.nl

Bijzonderheden: Bij Sleeuwijk debuteerde Sten Pijlman.

Bekerwedstrijd 1
Uno Animo 1 - Sleeuwijk 1  1-0 (1-0)
Zaterdag 4 september 2021

Scoreverloop: 39. Danny Kuijpers1-0

Uno Animo kreeg vandaag voor de KNVB beker Sleeuwijk op bezoek. De wedstrijd begon van beide kanten zeer geconcentreed. beiden teams waren elkaar aan het aftasten en wilde beiden geen ruimte's weggegeven. Als supporter was het mooi om te zien dat beiden teams wilde voetballen en wat soms in mooie tot zeer mooie acties opleverde. Uno Animo was de eerste helft wel duidelijk de bovenliggende partij maar echt tot grote kansen kwam het niet.  Echter in de 30e minuut werd Danny Kuijpers vanaf de middellijn de diepte ingestuurd en kwam 1 op 1 te staan met de keeper. Hij plaatste de bal zeer beheerst langs de keeper in het doel.  Dit was tevens de ruststand. In de tweede helft ging de wedstrijd door zoals de eerste begon echter Sleeuwijk kwam nu wel vaker op de helft van uno Animo dan in de eerste en dat zorgde er af en toe voor dat onze verdediging en keeper moesten ingrijpen en er moet gezegd worden dat er werd dan ook door een ieder gedaan. Uno Animo kreeg zelf ook nog een aantal mogelijkheden waaronder een mooi doelpunt echter deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Deze helft was meer in evenwicht echter de stand 1-0 bleef op het scorebord staan en Uno Animo pakte zo de eerste overwinning van de beker.

Bron: www.unoanimo.nl

Bijzonderheden: Bij Sleeuwijk debuteerden Thieze de Rover en Sabir Khodabaks. Ruben Siland viel uit met een sleutelbeen blessure.

Uitslagen bekerpoule 1-21
Uno Animo - Sleeuwijk 1-0