Omruilmoment presentatiepakken jeugd

Binnenkort volgt er weer een omruilmoment van de presentatiepakken van de jeugd. > (Dit geldt niet voor de teams O17 en O19).
Is je presentatiejasje en/of broek te klein geworden of ben je iets kwijt, of ben je nieuw lid geworden, kom dan langs om te passen en te bestellen!
Dit gaat plaatsvinden a.s. woensdagavond 8 september van 19:00 tot 20:00 uur, in de commissiekamer. (Dit is boven, achter de bestuurskamer).

Het omruilen van je pak in een andere maat is gratis. Je past een pak en wij regelen een andere maat voor je.
Ben je je jasje of je broek kwijt, dan zijn hier wel kosten aan verbonden. Een nieuw jasje kost dan € 25,- en broek € 20,-
Ben je net lid geworden, dan kost een compleet presentatiepak € 30,-
Dit betreft een éénmalige bijdrage en ieder jaar vinden er een aantal omruilmomenten plaats, zodat elk kind altijd een passend pak heeft zolang hij/zij voetbalt in 1 van de jeugdteams.

Is er een rits kapot van het jasje of broek, dan kunnen we dit laten repareren, maar daar zijn wel kosten aan verbonden en berekenen we aan het jeugdlid door.

Na het bestellen van de pakken hopen we deze binnen 2 weken weer uit te kunnen leveren. Info volgt dan t.z.t. via de site en via de coördinatoren.

Het pak dient alleen gedragen te worden op wedstrijddagen.

Jeugdcommissie VV Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door dick konings op 31 augustus 2021