Voetbalschool Rivierenland start weer met de zomerstop trainingen bij vv Sleeuwijk

De laatste wedstrijden worden nog afgewerkt voor de Regio-Cup. Dit betekent dat de zomerstop weer voor de deur staat. Maar weest niet getreurt, er kan gewoon doorgetraint worden!

We starten op maandag 12 juli met de eerste training bij SSC’55. In totaal worden er acht trainingen afgewerkt tot aan woensdag 4 augustus. Kinderen van 6 tot 13 jaar en meiden tot 15 jaar kunnen hieraan deelnemen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom, ongeacht je niveau! De eerste twee trainingen worden nog in de avond afgewerkt en de overige zes trainingen in de ochtend omdat het op dat moment zomervakantie is. De groepen worden in twee leeftijdscategorien verdeeld: Van 7 tot 9 jaar en 10 tot 13 jaar. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau de trainingen afwerken.

De kosten bedragen € 80,- voor acht trainingen. Vooraf wordt gekeken bij hoeveel trainingen je aanwezig kan zijn om zo een goed mogelijke planning te maken. Stel je kan de laatste twee trainingen niet, dan betaal je € 60,-. Het is ook mogelijk om een tenue aan te schaffen t.w.v. € 31,50. Let op, dit is niet verplicht!
Wil je alsnog meer informatie hebben of zit je met vragen, neem dan gerust contact op met Nigel Branderhorst via 06-53363678 of per mail naar nigel@voetbalschoolrivierenland.nl
Inschrijven is mogelijk via de website:

Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 25 juni 2021

Banner United Selections