Indeling jeugdteams seizoen 2021/2022

Beste Jeugdspelers en ouders,

Hierbij de voorlopige teamindeling voor het volgend seizoen, 2021/2022. Het maken van de teamindeling voor het aankomende seizoen is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan en we gaan er vanuit dat hiermee iedereen weer zijn of haar eigen sportieve uitdaging heeft. Mochten er dringende vragen zijn over deze indeling, dan kunnen die gesteld worden via jeugdcommissie@vvsleeuwijk.nl.

Vanwege de AVG hebben wij ervoor gekozen uitsluitend de voornamen weer te geven.

Wij willen benadrukken dat het een voorlopige indeling is, wijzigen kunnen nog worden doorgevoerd noodzakelijk door omstandigheden als overschrijving of andere zaken.

Verder zijn nog niet alle teams voorzien van een (assistent) trainer voor volgend seizoen. Wij benaderen rechtstreeks regelmatig mensen die mogelijk een vacante positie zouden kunnen invullen. Wij staan open voor elke suggestie of aanmelding om hierover van gedachte te wisselen. Hierbij ook een beroep aan ouders en seniorenleden om de handschoen op te pakken en een team te gaan trainen of mee te helpen in de begeleiding.

Voor alle spelers, trainers, begeleiders en ouders alvast een mooie zomer!

Sportieve groeten,

Jeugdcommissie VV Sleeuwijk

Klik hier om naar de indeling te gaan

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 7 juni 2021