Jordi Altena tekent 1e contract bij Vitesse

Met trots kunnen wij melden dat Jordi Altena zijn 1e profcontract heeft getekend bij Vitesse.
Jordi heeft t/m de D-pupillen (Jo13) bij onze vereniging gespeeld. Is toen gescout door FC Dordrecht en sinds een aantal seizoenen in de jeugd van Vitesse actief.
Hij heeft nu een 3-jarig contract getekend en zal volgend seizoen zijn opwachting gaan maken in de selectie van Jong Vitesse/Onder 21.
Zijn ontwikkeling had er al toe geleid dat hij door de KNVB was geselecteerd voor diverse vertegenwoordigende elftallen in zijn leeftijdscategorie.
Extra bijzonder maakt deze stap dat Jordi in 2019 een zware kruisbandblessure heeft opgelopen in de wedstrijd tussen Ajax en Vitesse.
Met een enorme inzet en toewijding heeft hij zich terug geknokt met dit 3-jarig contract als beloning.

Namens VV Sleeuwijk gefeliciteerd Jordi! En zeker ook de felicitaties aan zijn ouders, Edwin en Mirna, en zijn broer Tommy.

Bijkomend gevolg is dat wij een klein bedrag als ‘opleidingsvergoeding’ ontvangen door de stap die Jordi heeft gemaakt.
Komende periode gaan wij aan de slag wat met dit geld te doen en zullen als het zover is hiervan zeker melding maken.

Sportieve groet.
Het Bestuur,