Buitenterras kantine weer open per 22 mei 2021!!

Ook VV Sleeuwijk zal de poorten tot het terras weer openen!

Nu de versoepelingen doorgang zullen vinden, willen we natuurlijk ook als VV Sleeuwijk graag van de gelegenheid gebruik maken om het terras te openen. Na lange tijd is het dus vanaf zaterdag weer mogelijk om op de Roef te genieten van een drankje. Hieronder volgt nuttige informatie hierover.

We hebben ervoor gekozen om de mogelijkheid te bieden om op locatie te reserveren voor ons buitenterras. Vooraf een plekje reserveren is daarom NIET mogelijk en VOL=VOL! Het terras zal vanaf 15:00 uur geopend zijn, om 19:30 zal deze weer uiterlijk sluiten. Dit zorgt ervoor dat iedereen vanaf 20:00 uur weer van het terrein verwijderd is.

Het buitenterras zal weer geopend zijn, de kantine binnen is natuurlijk gewoon dicht. Drankjes zullen daarom enkel afgehaald kunnen worden.

We zijn als bestuur heel blij dat er na lang wachten weer een mogelijkheid is om u te verwelkomen op onze voetbalvereniging voor een drankje en wat gezelligheid. Vrijwilligers, barpersoneel en leveranciers zijn al weer druk met de voorbereidingen hiervoor. We willen natuurlijk wel benadrukken dat deze opening alleen kan wanneer we goed invulling geven aan de geldende horecaregels. Let daarom met z’n allen goed op het houden van afstand, voorkom groepsvorming op het terras en rond het afhaalloket.

Door hier goed invulling aan te geven, en allen onze verantwoordelijkheid te nemen, zorgen we dat we de komende periode vaker kunnen genieten van een lekker drankje op de voetbalvereniging! Iets waar we natuurlijk lang naar uit hebben gekeken!

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 17 mei 2021

Banner Verdoold Rijopleidingen