Ontwikkelingen binnen het bestuur

Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen het bestuur van onze vereniging. Ondanks Corona lopen de termijnen van onze bestuursleden natuurlijk gewoon door. Onze jeugdvoorzitter Erik Pruijsen zit op dit moment alweer in het derde jaar van zijn termijn. Voor hem dus tijd om te bepalen of door zal gaan of niet. Hij heeft de afgelopen periode binnen het bestuur aangegeven aan het eind van deze termijn te willen stoppen als bestuurslid/voorzitter jeugdbestuur. Vandaar dat we dan ook op zoek zijn gegaan naar een vervanger/-ster voor hem. We zijn blij om te melden dat we Thomas Paans bereidt hebben gevonden om de taken van Erik over te nemen. Natuurlijk zal het formeel allemaal pas ingaan vanaf de volgende Algemene Ledenvergadering, maar als bestuur zullen wij Thomas dan dus voordragen als bestuurslid/voorzitter jeugdbestuur. Thomas zal in de voorbereidingen naar het nieuwe seizoen wel alvast mee gaan lopen om door Erik ingewerkt te worden.

Vanaf deze plek willen we Thomas veel plezier en succes wensen met deze mooie uitdaging.

Namens het bestuur.

Edwin