terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Jeugdpartner

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


VV Sleeuwijk heeft nieuwe kledingleverancier!

Op veel vlakken staat alles bij een voetbalvereniging in Coronatijd stil en gaan we volgend seizoen verder waar we vorig seizoen gebleven waren. De overeenkomsten die we met onze leveranciers hebben staan qua verloopdatum echter niet stil. Dit was ook het geval voor onze overeenkomst met Macron. De afgelopen jaren weten we eigenlijk niet beter dan dat vv Sleeuwijk in Macron kleding loopt. Vanaf het seizoen 2021-2022 gaat daar echter verandering in komen. We hebben namelijk een 5 jarige overeenkomst gesloten met Robey Sportswear.

We hebben ervoor gekozen om te gaan werken met een vaste clublijn van Robey. Deze kunnen jullie zien op onderstaande flyer. Ook heeft Robey speciaal voor onze vereniging, samen met ons een wedstrijdshirt ontwikkeld. Dit is een uniek shirt en betekend dat alle teams uiteindelijk in hetzelfde tenue gaan spelen! We gaan overstap naar Robey natuurlijk niet in één keer maken, daar hebben we een paar seizoenen voor nodig. Maar voor teams die aan een nieuw tenue of nieuwe kleding toe zijn gaan we vanaf heden dus wel Robey bestellen.

De levering van de Robey kleding zal blijven lopen via Voetbalshop.nl Gorinchem, die tevens onze hoofdsponsor blijft. Bestellingen kunnen gedaan worden via de webshop: http://www.teamshop.nl/sleeuwijk
 
Het was best een grote stap om na al die jaren weg te gaan bij Macron, maar we hebben als bestuur voor zowel de vereniging als voor onze leden een prima overeenkomst met Robey/Voetbalshop.nl kunnen sluiten. We zien de samenwerking met hun dan ook met alle vertrouwen tegemoet.
 
Na bovenstaande zullen jullie vast benieuwd zijn hoe de nieuwe kleding eruit komt te zien. Klik hier om alvast een eerste impressie te krijgen.
 
 
Tot snel!!
 
Namens het bestuur.
 
Edwin
Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 30 maart 2021


Overige nieuwsberichten

Banner ESBI
© 2001-2023 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk
VV Sleeuwijk logo
Navigatie
Nieuws
Programma en uitslagen
Afgelastingen
Standen
Elftallen
Bestuur
Commissies
Lidmaatschap
Activiteiten
Teamshop (Bestelsite kleding)
Contact / Colofon
Route
Overige pagina's