terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


VSR Voetbaldagen

Voetbalschool Rivierenland start in april weer voetbalactiviteiten in de regio. Bij vv Sleeuwijk gaan de regulieren vrijdagtrainingen weer starten en tijdens de meivakantie wordt er een Voetbal 2-daagse georganiseerd!

Reguliere training

Op vrijdag 9 april gaan we starten met de eerste van in totaal acht trainingen bij vv Sleeuwijk. Op Sportpark De Roef zijn dan weer kinderen welkom uitkomend in de O8 tot O13. Deze worden op vrijdag afgewerkt en opgedeeld in twee groepen: Kinderen 6 tot 8 jaar trainen samen van 16.00 tot 17.15 en kinderen van 9 tot 13 jaar trainen van 17.30 tot 18.45.

De kosten bedragen € 80,- per deelnemer. Jongens en meiden uit de regio kunnen hieraan deelnemen. Leden van vv Sleeuwijk ontvangen een korting van 10%. Daarnaast is het mogelijk om een kledingpakket aan te schaffen t.w.v. € 31,50 (niet verplicht).

Voetbaldagen
Tijdens de meivakantie op donderdag 6 en vrijdag 7 mei gaan we een super toffe Voetbal 2-daagse organiseren bij vv Sleeuwijk. Twee volle dagen vol voetbal, plezier en ontwikkeling! Jongens en meiden van 6 tot 13 jaar kunnen hieraan deelnemen. De dagen beginnen om 9.00 met het ontvangst en om 15.00 zijn we klaar.

De kosten zijn € 45,- per deelnemer. Dit is inclusief lunch, drinken en een trainingsshirt! Ook kan iedereen kans maken op leuke prijzen tijdens de voetbalfun ochtend.

Aanmelden
Wilt u uw kind aanmelden voor één of beide activiteiten? Of wilt u meer informatie erover? Neem dan contact op met Nigel Branderhorst via: 06-53363678 of per mail naar nigel@voetbalschoolrivierenland.nl

Bezoek hier de website: www.voetbalschoolrivierenland.nl
Tot snel in de regio!

Team Voetbalschool Rivierenland


Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 19 maart 2021


Overige nieuwsberichten

Banner ESBI
© 2001-2021 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk