Coronavirus UPDATE

Afgelopen dinsdag (23 februari 2021) is duidelijk geworden dat het vanaf 3 maart weer is toegestaan om buiten te sporten voor sporters tot en met 26 jaar.
Er is daarom na lange tijd weer gelegenheid voor een deel van onze senioren om in groepsverband te trainen. Dit is dus toegestaan voor groepstrainingen voor spelers binnen de eigen vereniging t/m 26 jaar op de daarvoor aangegeven momenten en velden. Voor sporters vanaf 27 jaar willen we als bestuur ook invulling geven aan de eerdere regeling waarin het mogelijk is om buiten te sporten met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand.

Voor de selectie elftallen zijn de trainingsmomenten al gecommuniceerd. Voor de lagere seniorenelftallen zijn er enkele momenten vrij gemaakt om te trainen zonder dat het in conflict is met de avondklok.

Vanzelfsprekend willen we voorkomen dat iedereen tegelijk gaat trainen en dient er het gebruik van de trainingsmomenten voor de lagere elftallen even gemeld te worden bij iemand van het bestuur.

De opties voor trainingsmomenten voor de lagere seniorenelftallen zijn:

Dinsdag- en donderdagavond om 19:45 uur (veld 3 en oefenhoek beschikbaar)
Zaterdag vanaf 13:00 uur (veld 3 en oefenhoek beschikbaar) of vanaf 15:00 uur (alle trainingsvelden beschikbaar)

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 27 februari 2021

Banner Trainingskampen