Bestelsite kledingsponsor

André van Vugt nieuwe trainer Sleeuwijk 2!

Nadat Maarten de Bruijne bekend had gemaakt dat hij volgend seizoen trainer van VVAC 1 zou worden hadden we als vereniging natuurlijk gelijk de uitdaging om een nieuwe trainer te vinden voor ons 2de. Iets wat met alle Corona maatregelen natuurlijk ook anders gaat dan anders. We hebben echter een aantal prima gesprekken kunnen voeren met de kandidaten en vandaag hebben we een keuze gemaakt en de nieuwe trainer vast kunnen leggen. We zijn blij te kunnen melden dat André van Vugt vanaf volgend seizoen de trainer van Sleeuwijk 2 zal zijn. André is voor de vereniging natuurlijk absoluut geen onbekende, dus een uitgebreide introductie is overbodig. We wensen Andre veel plezier en succes bij zijn nieuwe functie binnen onze vereniging en hopen elkaar snel weer in levende lijve te kunnen ontmoeten.

Namens het bestuur,

Edwin