Bestelsite kledingsponsor

Gien Zwaan overleden

Zaterdag bereikte ons het trieste bericht dat Gien Zwaan na een kort ziekbed vrijdagavond op 76 jarige leeftijd is overleden. De geboren Drent kwam in 1971 in Sleeuwijk wonen en sloot zich al snel aan bij v.v. Sleeuwijk.

Eerst was hij actief bij de jeugd, maar nadat Jan Ebert stopte nam hij het stokje over als voorzitter van de v.v. Sleeuwijk. Liefst zeven jaar hield hij dit, als verbinder binnen de club, vol in de periode juni 1976 tot en met mei 1983. In die tijd met een bestuur bestaande uit A. van Andel (vice voorzitter), Van Krieken (secretaris), Henk van Beek (penningmeester), Piet van Hofwegen (penningmeester), Groeneveld (jeugdzaken) en Schram (materiaalbeheer).

Naast bovengenoemde heeft dhr. Zwaan in die tijd ook veel betekend voor de Roefkoerier.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 24 januari 2021

Banner Cando