terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Maarten de Bruijne hoofdtrainer VVAC

Maarten de Bruijne wordt met ingang van het seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer van VVAC. De 33-jarige Sleeuwijker tekent op De Put een éénjarig contract, met de intentie langer met elkaar samen te werken.

De TC van VVAC geeft aan na de ervaren Miguel Munoz, die aan het einde van het huidige seizoen bij de groenwitten vertrekt, bewust voor een jonge, ambitieuze trainer te kiezen. “Maarten de Bruijne past in dat plaatje”, zeggen de technisch verantwoordelijken van de zaterdagderdeklasser. De ‘deal’ was dan ook na twee gesprekken rond.

Sleeuwijk en Altena
De Bruijne speelde in zijn actieve carrière tien jaar in het eerste elftal van Sleeuwijk en twee seizoenen bij Altena. Al vanaf zijn zestiende jaar geeft hij training aan jeugdteams. Momenteel is De Bruijne trainer van Sleeuwijk 2.

Dorpsclub
“Ik heb altijd de ambitie gehad om hoofdtrainer te worden”, aldus Maarten de Bruijne. “Mooi dat VVAC mij deze kans gunt. Ik ken VVAC als een fijne dorpsclub, waar ik een goed gevoel bij heb. Een dergelijke club past bij mij. Hopelijk blijft VVAC in de derde klasse, want met de jeugd en het tweede elftal op een behoorlijk niveau staat er een goede basis.”

Bron www.regio-voetbal.nl


nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 27 december 2020


Overige nieuwsberichten

Banner United Selections
© 2001-2021 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk