terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Businessclub


Bestelsite kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Corona-maatregelen weer vanaf donderdag 19 november

Normaal ben ik er helemaal niet rouwig om als ik weer eens een stukje voor op de site of in de Roefkoerier mag schrijven. De laatste maanden zijn het echter bijna nooit hele positieve berichten vanuit het bestuur. Maar het is nu eenmaal zo als het is en ook nu zullen we met zijn allen gehoor moeten geven aan de verscherpte maatregelen die er vanaf afgelopen dinsdag gelden.

De komende maand zal het er op ons sportcomplex als volgt uit zien:

- De kantine, kleedkamers en het sporthonk boven zijn gesloten.

- De jeugd tot en met de O19 mag en kan op hun reguliere avonden normaal blijven trainen. Er komen wel een paar kleine wijzigingen in de veldbezetting.

- Heren 1 en 2 mogen op de dinsdagen op hun normale tijd sporten binnen de geldende regels. Deze regels zijn ondertussen bij de trainers bekend en na te lezen via onderstaande link. Dit zal gebeuren op veld 1 en 2.

- Vrouwen 1 en 2 mogen op de donderdagen op hun normale tijd sporten binnen de geldende regels. Deze regels zijn ondertussen bij de trainers bekend en na te lezen via onderstaande link. Deze training vind plaats op veld 2 en 3.

- De wijzigingen t.o.v. het schema van de veldindeling op de site zijn; De JO19-1 traint donderdag op veld 1. De MO17 traint dinsdag op veld 3 en donderdag op veld 1.

- Voor de overige senioren is er de komende periode helaas geen mogelijkheid om te sporten.

- Er zijn geen toeschouwers, bezoekers in welke vorm dan ook welkom op het complex.

- Teams zijn maximaal een kwartier voor de training aanwezig op het complex en maximaal een kwartier na de training weer vertrokken.

- Teams die door de weeks sporten mogen dat ook op zaterdag. Hiervoor geldt dan wel dat ze dit vooraf moeten melden bij het bestuur. Voor de jeugdteams bij Erik Pruijsen en voor de senioren bij Edwin van der Poel.


Het zijn maatregelen waar we allemaal niet blij mee zijn, maar we zullen met zijn allen de strijd tegen Corona aan moeten gaan. We rekenen daarom op jullie begrip voor de genomen besluiten en gaan er vanuit dat jullie deze respecteren.


Namens het bestuur,

Edwin van der Poel

Klik hier voor meer informatie


Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 5 december 2020


Overige nieuwsberichten

Banner ESBI
© 2001-2021 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk