Bestelsite kledingsponsor

STEUN VV SLEEUWIJK – Rabo ClubSupport 2020

Steun jouw favoriete clubs of verenigingen door te stemmen via de Rabo ClubSupport actie! Ook in 2020 heeft de Rabobank een geldbedrag ter beschikking gesteld om lokale verenigingen te ondersteunen. Mede hierdoor zullen verenigingen ertoe in staat zijn om te investeren in o.a. verduurzaming,

Ook VV Sleeuwijk neemt deel aan de Rabo ClubSupport! Leden van de Rabobank kunnen op de vereniging stemmen om ervoor te zorgen dat de financiële ondersteuning zo hoog mogelijk zal worden. Meer stemmen zal betekenen dat de voetbalvereniging meer financiële middelen krijgt. Als VV Sleeuwijk willen we natuurlijk zoveel mogelijk stemmen binnen halen. Van de opbrengst willen we ons complex verduurzamen door te investeren in een duurzame verwarmingsinstallatie.

Als lid van de Rabobank bepaal jij mede welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Hoe kan ik stemmen?
Iedereen die lid is kan stemmen door in te loggen in de ‘Rabo Bankieren’-app of op de website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Klik hier voor meer informatie over de Rabo ClubSupport-actie

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 8 oktober 2020