Bestelsite kledingsponsor

Bestuurswijziging

Met ingang van heden is er een wijziging doorgevoerd binnen het bestuur. Anouk Rietveld heeft aangegeven na haar bevalling haar bestuurstaken als Secretaris graag neer te willen leggen. Waarvoor natuurlijk alle begrip! Wij hebben ondertussen Sem van de Heuvel bereid gevonden om haar taken over te nemen. Sem zal tot de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering de rol van secretaris ad interim invullen. Tijdens de ALV zullen wij hem als bestuur voordragen om de rol van secretaris definitief in te vullen. Vanaf deze plaats willen wij Anouk bedanken voor haar inzet en haar tevens heel veel plezier en succes toewensen met haar nieuwe rol als moeder. Verder willen we Sem welkom heten in het bestuur en hem heel veel plezier en succes toewensen bij het invullen van deze rol voor onze vereniging.

Namens het bestuur,

Edwin