terug

HoofdsponsorenJeugdsponsor

Businessclub


Bestelsite kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Vanaf 13 augustus gaat de kantine weer open!

Het heeft even geduurd, maar vanaf donderdag 13 augustus gaat de kantine weer open. Zowel binnen als buiten op het terras hebben we alles ingericht volgens de geldende richtlijnen en zijn de benodigde voorzieningen aanwezig. Binnen kunnen er maximaal 50 personen aanwezig zijn. Meer zitplaatsen zijn er dus ook niet. De bar is alleen bedoeld om consumpties af te halen. Aan de bar mogen we dus niet blijven hangen en mogen we ook niet zitten. In de kantine is éénrichtingverkeer van toepassing. Zowel om iets af te halen bij de bar, naar het toilet te gaan als om iets in de keuken te bestellen. Deze routes zijn heel duidelijk aangegeven. Houdt je er dus aub aan!

Buiten op het terras kunnen we meer personen kwijt. Dit komt ook omdat we het terras op de zaterdagen vergoten richting de speelplaats voor de kinderen en richting het zandveld. Buiten gaan we natuurlijk gebruik maken van onze mobiele bar. Voor zowel binnen als buiten gelden voor ons dezelfde regels als voor de horeca. Dat betekend dus dat iedereen een zitplaats moet hebben!! Als je een zitplaats hebt dan blijf je daar zoveel mogelijk zitten. Het is dus niet de bedoeling dat iedereen heel de tijd van plek gaat wisselen. We snappen dat dit lastig zal zijn aangezien we elkaar al een hele tijd niet meer hebben gezien en dus heel veel hebben om met elkaar over te praten. Maar deze regels zijn er nu eenmaal om ons aan te houden! Ook verzoeken we iedereen om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Dat is ook voor onze barmedewerkers prettig.

En voor de rest geldt natuurlijk dat we na al die maanden ondertussen wel weten wat de Covid-19 regels en maatregelen inhouden. Dus laten we ons daar met zijn allen gewoon netjes aan houden. Dan is de kans dat we elkaar gezond houden en naar De Roef kunnen blijven komen het grootst.Alvast bedankt voor de medewerking en tot snel.Namens het bestuur

Edwin


Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 10 augustus 2020


Overige nieuwsberichten

Banner Jack Oosterwijk
© 2001-2020 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk