Zomerstop trainingen

Tijdens de zomervakantie gaat Voetbalschool Rivierenland 1x per week trainingen verzorgen op Sportpark De Roef.

Dit is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ook kinderen van andere clubs zijn van harte welkom.
Er zal op 2 verschillende tijden getraind worden. Op deze manier houden we kleine groepjes en kan iedereen voldoende aandacht krijgen.

Leeftijden 6 tot 8 jaar van 09.30 tot 10.45
Leeftijden 9 tot 12 jaar van 11.00 tot 12.15

Schema:
Dinsdag 21 juli
Dinsdag 28 juli
Dinsdag 4 augustus
Dinsdag 11 augustus
Dinsdag 18 augustus
Dinsdag 25 augustus

De kosten bedragen € 7,50 per training. Tevens is het mogelijk om een trainingstenue aan te schaffen t.w.v. € 26,50 (niet verplicht). Dit bestaat uit een shirt, broekje en kousen.
Betaling kan vooraf, achteraf of per training. Dit kan via bankoverschrijving, contant of middels een Tikkie.

Inschrijven kan via de website:

Of neem contact op met Nigel Branderhorst via 06-53363678 of per mail naar nigel@voetbalschoolrivierenland.nl

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 13 juli 2020

Banner ESBI