Historie kampioen (6) 2001-2002

In het seizoen 2001-2002 werd Sleeuwijk, o.l.v. trainer Theo de Boon, overtuigend kampioen in 3D. Met nog 2 wedstrijden te gaan was Sleeuwijk niet meer te achterhalen door SV Capelle, waar Sleeuwijks nieuwe trainer Antoin van Pelt als aanvoerder speelde.

Op de elftalfoto zien we:
Boven vlnr Benno van Wijk (assistent scheidsrechter), Michel Schram, Raymond van Kessel, Siebren Koek, Pasqualle Verwoerdt, Bert Looij, Marc Paul van Bennekom, Martin Koek (leider);
midden vlnr Arie Dekker (herstel trainer), Theo de Boon (trainer), Dimitri Rombouts, Remko Viveen, Michel Smits, Wout Saaman, Martin Lex, Ruub Vogel (voorzitter), Co van Iersel (leider);
onder vlnr Jacco Paans (verzorger), Hein van Laar, Frank van Bennekom, Bob van der Windt, Patrick Werther, Raymond Duizer, Murat Tatli, Erik Pruijsen, Eva Bekkers (verzorgster).

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 10 juli 2020

Banner Jack Oosterwijk