terug

Hoofdsponsoren

Jeugdsponsor

Businessclub


Kledingsponsor


Sponsor

Website sponsor


Sponsorkliks


Terugblik MO17 seizoen 2019-2020

Het is zover, het seizoen 2019-2020 van vv Sleeuwijk MO 17 zit er op.
Een seizoen waarin we op de eerste training van 19 augustus  bij het seizoenstart praatje gezamenlijk een paar woorden hebben uitgelicht.Na 2x trainen stond het toernooi om de Altena Cup al op het programma.
Gedreven als de meiden zijn werd er voorafgaand aan het toernooi nog een korte training gehouden. De meiden hebben zich daarna vol in het toernooi gestort. Onder een heerlijk zonnetje en met heel veel ouders en familie langs de lijn, werd dik verdiend de  1e plaats veroverd. Een mooie start van het seizoen door de meiden.Vervolg Christine
Yeheesss!! Eindelijk, de allereerste echte wedstrijd!! Een bekerwedstrijd tegen Be Ready. Gezellig met elkaar verzameld, de warming up gedaan en natuurlijk effekes de laatste nieuwtjes uitgewisseld, het kon niet beter! Wat is het toch leuk om na een jaar gesplitst te zijn nu weer gezellig met elkaar in hetzelfde team te zitten. En toen de wedstrijd… 0-0 de rust in. Na een peptalk en wat bidons weer terug het veld op. En opeens scoorden we het ene na het andere doelpunt! Ik weet niet wat er in die bidons zat, maar ik geloof niet dat het water was ;) Voor we het wisten stonden we 0-10 voor! Hatseflats, de eerste punten waren binnen! Iedereen zo blij, dit was het begin van een topseizoen met een keigezellig team!

Vervolg Isa P
Zo zo dit was me het seizoentje wel! Wat waren een leuk en gezellig team met z’n allen! We hebben veel geleerd, niet alleen van elkaar of de wedstrijden, maar ook zeker van Marco.  We waren lekker op dreef totdat opeens de Corona-crisis op ons pad kwam. Niet naar school, niet naar het werk, 1,5 meter afstand van elkaar en inderdaad geen training of wedstrijden meer. Deze tijd was enorm moeilijk, maaaaaar we maakten er als team het beste van. Zo deden wij leuke challenges om toch nog een beetje te kunnen ballen. Toen was het eindelijk zo ver……. De eerste echte training na 3 maanden was een feit! Helaas nog wel op 1,5 meter, maar dat mocht de pret niet drukken! We hebben deze tijd veel pass, kaats en trap oefeningen gedaan en ook afronden op goal deden we veel.
1 juni was het dan weer feest, want we mochten weer trainen met elkaar zonder de 1,5 meter regel! Sindsdien zijn we lekker aan de partij en genieten we hier volop van! Helaas, nadert het einde van het seizoen. Ik heb vet erg genoten dit seizoen!! Van alle wedstrijden, goals, assistjes, passjes, training, schoten en noem het allemaal op! Ik wens jullie allemaal een goed seizoen toe in de Mo19   eeeeennnnnn tot snel 😉

Vervolg Madelief
Na een goede eerste bekerwedstrijd, verloren we helaas de tweede bekerwedstrijd van Kozakken Boys. Waar na 2 wedstrijden zowel Sleeuwijk, Kozakken Boys als Almkerk nog kans maakten op de 1e plaats in de poule… Speelden we de derde wedstrijd gelijk. Een hele spannende wedstrijd tegen Almkerk waarin het maar liefst 5-5 werd. Door deze uitslagen werden we 3e in onze poule en mochten we helaas niet door. Maar…. Dat mocht de pret niet drukken, we begonnen met opgeheven hoofd aan de eerste competitie helft van het seizoen. We gingen 2e klasse spelen en kwamen bij veel clubs uit de regio in de competitie. We speelden een goede competitie met als hoogtepunt toch wel de overwinning tegen Kozakken Boys (hier zullen we later in het verslag nog verder op ingaan) en een gelijk spel tegen de nummer 2. Uiteindelijk zijn we op een mooie 4e plaats geëindigd, dit wel met een onvoltooide competitie (we hadden eventueel nog 2e kunnen worden). We kunnen in ieder geval terug kijken op een mooie eerste seizoenshelft waarin we goede maar ook een paar mindere wedstrijden hebben gehad. We hebben wel altijd de volle inzet getoond en daarnaast ook altijd het plezier gehouden met z’n allen. Uiteindelijk denk ik dat we erg trots op ons zelf mogen zijn.

Vervolg Lili
Wauuwww.. wat een jaar was dit. De mo-17 dit jaar was niet alleen erg gedreven, maar het was ook een team waar er een goede sfeer hing.
Er was een goede diversiteit in de trainingen. Er was zeker ruimte voor ontspanning. Met het hele team hebben we wel altijd een doel voor ogen gehad. 100% Inzet en voor de winst gaan. De progressie van deze inzet was zien bij onder andere de tweede wedstrijd tegen Kozakken Boys en de vriendschappelijke wedstrijd tegen Peursum. Deze wedstrijd behoorde tot een van de beste wedstrijden van het seizoen. Ook als een wedstrijd even niet lekker liep lukte het ons meestal om de winst met elkaar toch over de streep te trekken. Met het hele team hadden we een doel en zijn er met elkaar voor 100% voor gegaan. Samen. Dat heeft zeker resultaat gehad

Vervolg Mila
MO17 2019-2020 wat een tof seizoen met een fantastisch team!
Het begon al zo goed met het winnen van de Altena Cup. Ondanks dat we de tweede competitiehelft niet hebben kunnen uitspelen door het corona-virus
hebben we het seizoen wel leuk af kunnen ronden. Naast dat we als team goed voetbalden en we op dat vlak met sprongen vooruit zijn gegaan,
hebben we ook hard gelachen en was het voor en na wedstrijden en trainingen altijd gezellig. Ik heb een heel leuk seizoen gehad en kijk uit naar het volgende seizoen in de MO19. Hopelijk wordt dat ook weer net zo’n leuk jaar als afgelopen seizoen.

Vervolg van Jasmijn en Nienke
Eén van de hoogtepunten van het seizoen was op 2 november 2019 met natuurlijk de overwinning op Kozakken Boys. We waren al 2 weken zenuwachtig voor deze wedstrijd en wilden toch wel minimaal een gelijkspel uit de wedstrijd slepen. Voor de wedstrijd werd dit ook als uitgangspunt in de kleedkamer besproken. Spelen op de nul en dan zien waar we kansen kunnen benutten.
Eenmaal in het veld ging het ons beter af dan we hadden verwacht. En we stonden daar met z’n allen flink te knallen. Het ene na het andere doelpunt vloog erin. In de verdediging kwamen de tegenstander er maar amper langs.
Uiteindelijk hebben we de deze wedstrijd verdiend gewonnen met 2-5.
Voetbal gespeeld hoe voetbal moet zijn. Dan komen we bij de laatste wedstrijd tegen Dubbeldam. Een wedstrijd waarna het seizoen ineens voorbij was.
We stapte deze wedstrijd als echte Bazen het veld op.In de rust stonden we met 2-0 voor. Helaas kwam Dubbeldam in de 2e helft terug met de aansluitingstreffer. Maar niet getreurd we wisten vrij snel de 3-1 te scoren. Einduitslag werd uiteindelijk 3-2. Weer een mooie teamprestatie  neergezet.

Het toffe seizoen is geëindigd met een gezellig BBQ bij Gera thuis. Gezellig met het team en begeleiding. We hebben zin in volgend seizoen. Bijna het hele team gaat door naar de MO19. We gaan Isa P en Lara natuurlijk enorm missen maar zij zullen geregeld tijdens trainingen aansluiten en hopelijk kunnen zij af en toe een wedstrijd met ons mee doen. Kijken er daarnaast ook naar uit om met onze nieuwe teampies te gaan voetballen.

Om het verslag af te sluiten willen we via deze weg alle vrijwilligers bedanken.
De mensen die gezorgd hebben dat we afgelopen jaar weer hebben kunnen voetballen. De mensen die de velden en materialen verzorgen en onderhouden.  De kantinebeheerders, de scheidsrechters, ouders voor het rijden, wassen en het vlaggen, de dames,-  en jeugdcommissie het (jeugd)bestuur.  En natuurlijk onze eigen Marco en de leidsters Mirjam en Marianne en iedereen die we vergeten zijn: SUPERBEDANKT ALLEMAAL 😊
Algemeen nieuws, geplaatst door Peter Hermus op 2 juli 2020


Overige nieuwsberichten

Banner Verdoold Rijopleidingen
© 2001-2021 VV Sleeuwijk

Colofon

Privacyverklaring
twitter.com/vvsleeuwijk
youtube.com/vvsleeuwijk
facebook.com/vvsleeuwijk