Bestelsite kledingsponsor

Indeling jeugdteams seizoen 2020/2021 (update)

Beste Jeugdspelers en ouders,

Hierbij de definitieve teamindeling voor het volgend seizoen, 2019/2020. Het maken van de teamindeling voor het aankomende seizoen is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan en we gaan er vanuit dat hiermee iedereen weer zijn of haar eigen sportieve uitdaging heeft. Mochten er dringende vragen zijn over deze indeling, dan kunnen die gesteld worden via jeugdcommissie@vvsleeuwijk.nl.

Klik hier voor de indeling

Vanwege de AVG hebben wij ervoor gekozen uitsluitend de voornamen weer te geven.

Verder zijn nog niet alle teams voorzien van een (assistent) trainer voor volgend seizoen. Wij benaderen rechtstreeks regelmatig mensen die mogelijk een vacante positie zouden kunnen invullen. Wij staan open voor elke suggestie of aanmelding om hierover van gedachte te wisselen. Hierbij ook een beroep aan ouders en seniorenleden om de handschoen op te pakken en een team te gaan trainen of mee te helpen in de begeleiding.

Het is onze bedoeling zoveel als mogelijk op zaterdag 15 augustus weer te starten met trainen. Nadere informatie hieromtrent volgt via de website en via de trainers en begeleiders van de teams.

Voor alle spelers, trainers, begeleiders en ouders een mooie zomer!

Sportieve groeten,

Jeugdcommissie VV Sleeuwijk