Ook de senioren mogen weer iets gaan doen!

Vanaf 29 april mogen kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar alweer samen trainen in de buitenlucht. Vanaf 11 mei mag dit ook voor iedereen boven de 18 jaar. Op zich allemaal natuurlijk heel mooi. We kunnen langzaamaan weer wat gaan doen echter wel onder strikte voorwaarden. Vanaf dinsdag 12 mei zullen de teams van vrouwen 1 en 2 en heren 1, 2 en 3 ons sportpark weer betreden. De schema’s zijn ondertussen bij de trainers bekend en deze teams zullen slechts 1 keer per week trainen. In de afgelopen weken hebben we ook afspraken gemaakt met Sportvereniging de Zilvermeeuw. Sporten in sporthallen is nog niet toegestaan en daarom traint De Zilvermeeuw de komende periode dan ook bij ons op het complex. Wij vinden het als bestuur van vv Sleeuwijk logisch dat wij deze vereniging helpen om ook hun leden weer te laten sporten. Maar iedereen zal begrijpen dat het ondertussen ook weer erg druk is op de doordeweekse avonden. Zeker gezien alle maatregelen waaraan we moeten voldoen. Wij beseffen ons dat we meer senioren leden hebben dan alleen die van de vrouwen en heren selecties. Ook voor andere leden is het natuurlijk mogelijk om het sporten weer op te pakken. Een onderling partijtje doen is zeker niet toegestaan en de trainingsvorm die gekozen wordt moet garanderen dat iedereen op 1,5 meter van elkaar kan blijven. Mocht er bij andere seniorenteams toch behoefte zijn om iets te gaan doen, neem dan contact op met Erik Pruijsen of Edwin van der Poel. Dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tot slot wil ik ook nog een oproep doen aan jullie allemaal. We hebben op dit moment al weer heel veel van onze leden in beweging en zelfs een grote groep van De Zilvermeeuw. Dat willen we graag zo houden. Iedereen die niets te zoeken heeft op het complex verzoek ik dan ook er niet naartoe te komen. Kom niet kijken naar de trainingen. Kom niet langs om even een praatje te maken met spelers of trainers die je lange tijd niet hebt gezien. Voor alles wat nu niet mag komt weer een juist moment. Voor nu zullen we ons aan de geldende richtlijnen moeten houden. Alleen op deze manier kunnen we langzaamaan stapjes vooruit blijven maken.

Klik hier voor het protocol!

Alvast bedankt voor het begrip en de medewerking!

Namens het bestuur,

Edwin