Unicum voor Sleeuwijk 1?

De KNVB neemt volgende week een beslissing over de voortgang van de voetbalcompetities. Mocht het zo zijn dat de competitie van Sleeuwijk 1 vroegtijdig eindigt dan is dat een unicum. Nooit eerder gebeurde het dat Sleeuwijk 1 zijn wedstrijden in competitieverband niet uit speelde.

Wel werden in de beginjaren niet alle competitie wedstrijden uitgespeeld:
- In de zomercompetitie 1945 trok vv Hardinxveld zich na enkele wedstrijden terug, aangezien op dat moment niet voldoende animo was voor het zaterdagvoetbal;
- In de zomercompetitie 1948 werd het duel Aalburg - VVGZ op verzoek van beide partijen niet mee vast gesteld;
- In de zomercompetitie 1949 werd het door noodweer gestaakte duel Aalburg - Rijsoord niet mee vast gesteld;
- In de zomercompetitie 1950 werd de wedstrijd Pelikaan - Aalburg niet meer opnieuw vast gesteld.

Algemeen nieuws, geplaatst door Marc Paul van Bennekom op 29 maart 2020

Banner United Selections