Trainingsoefeningen voor thuis!

Beste ouders en jeugdleden,

Vele initiatieven zijn afgelopen week opgestart om de ontstane situatie als gevolg van het Corona virus werkbaar te maken. Thuiswerken, digitaal huiswerk en schoollessen, allerlei manieren om toch belangrijke zaken als werk en school te kunnen laten doorgaan. De trainingen liggen nu ook stil en hebben minder prioriteit dan bovengenoemde zaken. Maar in beweging blijven is niet alleen fysiek gezond maar ook mentaal van toegevoegde waarde. Dat geldt voor iedereen en met name voor onze jeugdleden. De energie moeten zij ook kwijt zoals dat normaal 3x in de week met trainingen en wedstrijden gebeurd.

Alle trainers in de onderbouw hebben informatie ontvangen om hun team door te sturen en zo te bevorderen dat je in beweging kunt blijven door lekker even te voetballen in de tuin of op straat. Het voetbalveld blijft voorlopig nog even gesloten meer met een beetje creativiteit is er vast een ruimte te vinden. Goed voor de 'voetbalskills', goed voor de gezondheid, goed voor de afwisseling met werk of school. Onderstaand het document met oefeningen dat is rond gestuurd. Succes allemaal.

De jeugdcommissie

Klik hier voor de oefeningen

PS: deel een filmpje binnen de groepsapp van je team of op de Facebookpagina van VV Sleeuwijk

Algemeen nieuws, geplaatst door Ahmed Mahamed op 23 maart 2020